Nissan Qashqai: Δείτε αναλυτικά τιμές & εξοπλισμό για όλες τις εκδόσεις

Η νέα γενιά του δημοφιλούς μοντέλου της Nissan βρίσκεται στη χώρα μας, σε πλειάδα εκδόσεων «γεμάτες» εξοπλισμό.

  • -
  • -

Το Nissan Qashqai είναι ένα μοντέλο που δεν χρειάζεται συστάσεις στην ελληνική αγορά. Στις δύο γενιές που έχουν περάσει μέχρι σήμερα, έχει καταφέρει να πετύχει αξιοζήλευτες πωλήσεις, όχι μόνο για την κατηγορία των SUV αλλά γενικότερα. Σήμερα είμαστε πιο κοντά από ποτέ στην έλευση της νέας γενιάς του.

Τα πρώτα αυτοκίνητα έχουν ήδη φτάσει στη χώρα μας και σύντομα θα ξεκινήσει η εμπορική διάθεση από τους αντιπροσώπους. Διατίθεται με δύο βενζινοκινητήρες, αμφότεροι τετρακύλινδροι τούρμπο με 1.3 λίτρα χωρητικότητα. Ο λιγότερο ισχυρός αποδίδει 140 ίππους και η κορυφαία πρόταση, έχει 158 ίππους. Παράλληλα, προσφέρεται αυτόματο κιβώτιο X-Tronic (τύπου CVT), αλλά και δυνατότητα επιλογής με σύστημα τετρακίνησης.

Οι εκδόσεις εξοπλισμού είναι πολλές. Η βασική Elite προσφέρεται από 24.490€. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και δείτε αναλυτικά τις τιμές τα τεχνικά στοιχεία/επιδόσεις και τον εξοπλισμό για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Τέλος, μην ξεχνάτε πως στη ΣΥΓΚΡΙΣΗ μπορείτε να συγκρίνετε έως και 4 διαφορετικά μοντέλα/εκδόσεις.

Τιμοκατάλογος Nissan Qashqai  

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...