Το Big Rig τροποποιήθηκε σε ένα άνετο τροχόσπιτο που ο ιδιοκτήτης του το κοστολογεί πάνω από 20.000 ευρώ [Video]

Φιλοξενεί με άνεση δύο άτομα και μπορεί να μεταφέρει ένα ATV

  • -
  • -

Από ότι φαίνεται, οποιασδήποτε κατηγορίας όχημα με 4 ρόδες μπορεί να μετατραπεί σε τροχόσπιτο. Άλλες φορές το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό και άλλες όχι. Το Big Rig του 1977 μετατράπηκε σε τροχόσπιτο, με εντυπωσιακή εργονομία και ικανοποιητικούς χώρους για δύο άτομα. Σύμφωνα με τον πωλητή του, ο σκελετός του δεν έχει οξειδωθεί, ωστόσο εξωτερικά έχει κάποιες ατέλειες που δικαιολογούνται από τα χρόνια της κατασκευής. Έτσι, η τελική τιμή για την απόκτηση του διαμορφώνεται στα 24,900$ - γύρω στα 21.000 ευρώ δηλαδή.

Πιο αναλυτικά, κάτω από το καπό του Big Rig εδράζεται ένας πετρελαιοκινητήρας που συνεργάζεται με πεντατάχυτο κιβώτιο με δύο ταχύτητες για όπισθεν, ώστε να μεταφέρεται η κίνηση στα 6 καινούργια του ελαστικά. Επιπλέον, έχουν αντικατασταθεί και επισκευαστεί όλο το σύστημα φρεναρίσματος, το intercooler, ο συμπλέκτης, τα δύο ντεπόζιτα βενζίνης των 210 λίτρων το καθένα και έχει προστεθεί μια γεννήτρια.

Ο εσωτερικός χώρος του Big Rig είναι ικανοποιητικός να φιλοξενήσει 2 άτομα που μάλιστα έχουν στην διάθεση τους air-condition. Παράλληλα, τοποθετήθηκε μία δεξαμενή 136 λίτρων για πόσιμο και καθαρό νερό όπως και μία δεξαμενή 22 λίτρων για ζεστό νερό. Τι χρειάζεται άραγε το ζεστό νερό; Στο εσωτερικό του υπάρχει τουαλέτα, ψυγείο καθώς και ντουζιέρα. Σας ακούγονται πολλά τα 21.000 €;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...