Το γιοτ του Conor McGregor είναι Lamborghini και κοστίζει εκατομμύρια

Δεν ξέρουμε αν είναι αυτό στο οποίο ο McGregor τράβηξε το περιβόητο σήμερα βίντεο...

  • -
  • -

Η Lamborghini εκτός από μάρκα κατασκευής εξωτικών αυτοκινήτων, έχει και ένα πολύ ισχυρό σήμα που της επιτρέπει να μπει σχεδόν σε οποιοδήποτε χώρο της «υψηλής» κοινωνίας. Απόδειξη το νέο της σκάφος, ένα εντυπωσιακό ταχύπλοο που μεταφέρει την εντυπωσιακή σχεδίαση και τις επιδόσεις των τετράτροχων δημιουργημάτων της Lamborghini, στη θάλασσα.

Όπως είναι αναμενόμενο, τα σκάφη της ιταλικής φίρμας θα γίνουν ανάρπαστα. Μόλις 63 θα κατασκευαστούν και το νούμερο 12 ανήκει στον Conor McGregor (Κόνορ ΜακΓκρέγκορ). Ο διάσημος αθλητής του MMA δεν επέλεξε τυχαία τον αριθμό 12. Πρόκειται για τον αγαπημένο του αριθμό, γ' αυτό και το ουίσκι που παράγει ονομάζεται Proper Twelve.

To Lamborghini Tecnomar 63 κοστίζει περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ και εφοδιάζεται με δύο V12 κινητήρες diesel της MAN, κάθε ένας με δύο τούρμπο και απόδοση 2.000 ίππων. Συνολικά φτάνει στους 4.000 ίππους και έχει μέγιστη ταχύτητα πλεύσης που ξεπερνά τους 63 κόμβους ανά ώρα. Στο σχεδιαστικό κομμάτι, το σκάφος θυμίζει πολύ έντονα τα αυτοκίνητα της Lamborghini.

LED φωτιστικά σώματα εμπρός με σχέδιο “Y”, έντονες γωνίες, ακόμη και η θέση που κάθεται ο καπετάνιος, όλα θυμίζουν αμέσως Huracan, Aventador και Urus. Ειδικά το τιμόνι μοιάζει να προέρχεται αυτούσιο από τα supercars της μάρκας! Επίσης, τα όργανα πληροφόρησης σχεδιάστηκαν στο πρότυπο του ψηφιακού πίνακα οργάνων που συναντάμε στα ιταλικά εξωτικά αυτοκίνητα.

Στο εσωτερικό οι χώροι είναι μεγάλοι και ο σχεδιασμός δεν δίνει προτεραιότητα στη φιλοξενία πολλών ατόμων, αλλά στην πολύ άνετη και πολυτελή διαμονή των λίγων τυχερών. Η βασική καμπίνα περιλαμβάνει ένα τεράστιο διπλό κρεβάτι και μεγάλους χώρους γύρω από αυτό, ενώ στο χώρο υπάρχει LED τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας. Μια αντίστοιχη συναντάται και στο καθιστικό. Εκτός της βασικής καμπίνας υπάρχουν και βοηθητικές, για φιλοξενούμενους ή το πλήρωμα (μάγειρας, καπετάνιος).   

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...