TOP 10 Μοντέλα 25 - 31 Ιουλίου

TOP 10 Μοντέλα 25 - 31 Ιουλίου

Το νέο crossover δημιουργεί το δικό του σερί

  • -
  • -

Η πρώτη θέση με τα TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των αναγνωστών του GOCAR για τη εβδομάδα που μας πέρασε δεν άλλαξε χέρια για 3η συνεχόμενη εβδομάδα. Το Hyundai Bayon διατηρήθηκε στην κορυφή για ακόμα μία φορά, δημιουργώντας το δικό του σερί. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με το Peugeot 2008, που παρέμεινε στη δεύτερη θέση για ακόμα μία εβδομάδα. Όμως, το νέο Toyota Yaris Cross συνέχισε την ανοδική του πορεία, σκαρφαλώνοντας από την 5η θέση στην 3η! Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην περίπτωση του Hyundai Tucson που αναρριχήθηκε 4ο, με το Ford Puma να πέφτει 5ο.

Δύο θέσεις έχασε και το Hyundai Kona, που πλέον φιγουράρει 6ο, μπροστά από το νέο Nissan Qashqai που ανεβαίνει με σταθερό ρυθμό στο TOP 10. Ακολουθούν τα Suzuki Vitara Hybrid και Peugeot 3008, ενώ μετά από καιρό την εμφάνιση του κάνει το Toyota Yaris, το οποίο και συμπληρώνει την πρώτη δεκάδα και σπάει το «μονοπώλιο» των SUV.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

 

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΝΤΕΛΟ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...