Kosmocar: Η ιστορία μισού αιώνα σε ένα υπέροχο λεύκωμα

Ένα συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε το 1970 από τον Ιωάννη Β. Μανδύλα συνεχίζεται μέχρι σήμερα και η Kosmocar γιορτάζει τα 50 της χρόνια.

  • -
  • -

Η αυτοκίνηση εξελίσσεται διαρκώς, οι τάσεις αλλάζουν, όπως και το αγοραστικό κοινό. Η Kosmocar ως μια από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρείες στην Ελλάδα έχει παρακολουθήσει στενά τις αλλαγές που έχει δεχτεί ο κόσμος των τεσσάρων τροχών στις τελευταίες πέντε δεκαετίες, αφού μετρά 50 ολόκληρα χρόνια ιστορίας!

Volkswagen, Audi, Skoda, Bentley, Ducati, Lamborghini και Volkswagen Commercial είναι οι μάρκες που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της Kosmocar. Η εταιρεία έχει στη φαρέτρα της βαριά εμπορικά σήματα. Κάποια από αυτά χαρακτηρίζονται από την ιστορία τους και το κύρος που αποπνέουν, ενώ κάποια άλλα έχουν γίνει συνώνυμο της επιτυχίας στο κομμάτι των πωλήσεων τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με αφορμή τον εορτασμό του μισού αιώνα «ζωής», η εταιρεία ετοίμασε ένα πολυτελές λεύκωμα που μέσα από 320 σελίδες προσπαθεί να αποτυπώσει τα σημαντικότερα κεφάλαια που έχει διανύσει μέχρι και σήμερα. Φωτογραφίες, ιστορικές αναδρομές, σημαντικά μοντέλα και μεγάλες προσωπικότητες συνδυάζονται δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Χρόνια πολλά, Kosmocar και ευχαριστούμε για την αποστολή του λευκώματος ακριβώς στη στιγμή που έπρεπε – πριν το Σαββατοκύριακο!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...