Στυλάτο crossover με στυλ coupe και όφελος 600 ευρώ. Ποιο είναι;

Με χώρο αποσκευών που αγγίζει τα 422 λίτρα

  • -
  • -

Όταν πριν από μία δεκαετία περίπου πρωτοπαρουσιάστηκε κατάφερε να προκαλέσει το κοινό αίσθημα, όντας ουσιαστικά το πρώτο crossover. Το ιαπωνικό μοντέλο με τις compact διαστάσεις δεν ήταν απλά ιδιαίτερο, αλλά πρωτοποριακό. Μάλιστα σε βαθμό που αρκετοί αναρωτιόμασταν αν το κοινό θα αντιδράσει θετικά στην ακραία και φουτουριστική για την εποχή σχεδίαση του.

Ενάντια στα προγνωστικά, όχι μόνο αποδέχτηκε τη διαφορετικότητα και τον καινοτόμο χαρακτήρα του, αλλά το Juke κατάφερε να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο πωλήσεις στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Στις αρχές της περσινής χρονιάς αναβαθμίστηκε και εκσυγχρονίστηκε, χωρίς όμως να χάσει την αύρα της διαφορετικότητας που το χαρακτήριζε από την πρώτη μέρα που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής, ενώ τώρα μπορεί να γίνει δικό σας με όφελος 600 ευρώ χάρη στην προωθητική ενέργεια της Nissan.

Πιο συγκεκριμένα οι χειροκίνητες εκδόσεις ξεκινούν από τις 18.700 ευρώ για πακέτο εξοπλισμού Energy, ενώ στην περίπτωση που προτιμάτε το αυτόματο κιβώτιο τότε οι τιμές ξεκινούν από τις 21.800 ευρώ για την έκδοση Acenta DCT.

Δες αναλυτικά τα πακέτα εξοπλισμού του Nissan Juke εδώ.

front

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...