Έκπτωση 1.000€ για το νέο Hyundai i20 – Δείτε τις τιμές

Ένα από τα καλύτερα μοντέλα πόλης γίνεται ακόμη πιο προσιτό, διατηρώντας το πλεονέκτημα των 5 ετών εγγύησης χωρίς χιλιομετρικό όριο.

  • -
  • -

Τα μοντέλα της Hyundai διακρίνονται για την τιμιότητά τους, την αξιοπιστία που προσφέρουν και τη σύγχρονη τεχνολογία που φέρουν, στοιχεία που μεταξύ άλλων τα κατατάσσουν ανάμεσα στις πληρέστερες προτάσεις της κάθε κατηγορίας.

Το νέο i20 αποτελεί φυσικά ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα. Στη νέα του γενιά βελτιώθηκε σε κάθε πιθανό σημείο, απέκτησε ξεχωριστή αισθητική και μπορεί να συνδυαστεί με πλειάδα κινητήρων, από ατμοσφαιρικά σύνολα μέχρι τρικύλινδρα τούρμπο, με ή χωρίς ήπια υβριδική τεχνολογία.

Φυσικά δίνεται η επιλογή μεταξύ χειροκίνητου κιβωτίου ή αυτόματου διπλού συμπλέκτη των επτά σχέσεων. Σε όλα τα παραπάνω, προσθέστε ότι πλέον η Hyundai προσφέρει το i20 με έκπτωση 1.000€ σε όλες του τις εκδόσεις. Οπότε, ο τιμοκατάλογος ανοίγει στις 13.090€ για την ατμοσφαιρική έκδοση των 84 ίππων.

Ψηλότερα στην γκάμα βρίσκουμε τον τρικύλινδρο τούρμπο 1.0 T-GDI με 100 ίππους και τιμή 14.290€, ενώ 16.090€ κοστίζει ο ίδιος κινητήρας με ήπια υβριδική τεχνολογία, αλλά και στην καλύτερα εξοπλισμένη έκδοση Exclusive. Στις 16.490€ βρίσκουμε την πιο προσιτή έκδοση με αυτόματο διπλού συμπλέκτη των επτά σχέσεων (έκδοση Exclusive), ενώ με ήπια υβριδική τεχνολογία, υπολογίστε 17.190€.

Η κορυφαία έκδοση των 120 ίππων τιμολογείται στις 16.790€ με στάνταρ το ήπια υβριδικό σύστημα των 48V και 17.890€ κοστίζει με το αυτόματο κιβώτιο 7DCT. Πολύ σημαντικό είναι ότι το Hyundai i20 διατίθεται με εγγύηση πέντε ετών χωρίς κανέναν απολύτως χιλιομετρικό περιορισμό. Δείτε αναλυτικά τις τιμές και τις εκδόσεις ύστερα από την έκπτωση των 1.000€.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...