Μάντεψε τι αυτοκίνητο κρύβεται κάτω από αυτή την ψεύτικη Lamborghini

Κινείται με έναν ταπεινό ατμοσφαιρικό κινητήρα 1,8 λίτρων και έχει CVT κιβώτιο ταχυτήτων [Video]

  • -
  • -

Το αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες και στο παρακάτω video είναι μια ρέπλικα της Lamborghini Aventador που δημιουργήθηκε από τους Dream Customs India, μια μικρή εταιρία στην Ινδία. Προκειμένου να κατασκευαστεί η απομίμηση, χρησιμοποιήθηκε ως βάση ένα Honda Civic 8ης γενιάς.

Για την ολοκλήρωση του εγχειρήματος χρειάστηκαν 25 μέρες και δεν αποτελεί την πρώτη προσπάθεια της μικρής εταιρίας. Εδώ και καιρό έχουν κατασκευάσει άλλες 2 Lamborghini, μια πορτοκαλί και μια πράσινη, που ήταν αρκετά χειρότερες από την τελευταία. Το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά ικανοποιητικό είναι, πάρα τις ψεύτικες εξατμίσεις και το αεροδυναμικό σχήμα που θα ήθελαν να πλησιάσουν την εικόνα της αυθεντικής Lamborghini Aventador SVJ. Τα πάντα πάνω στο αυτοκίνητο χρήζουν άμεσης τροποποίησης.

  • Πιο συγκεκριμένα, τα LED φώτα στο πίσω μέρος της ρέπλικας θυμίζουν πιο πολύ ντισκοτέκ παρά ένα πανάκριβο supercar. Επιπλέον, οι ζάντες είναι μικρότερης διάστασης και τοποθετημένες πιο μέσα από ότι θα έπρεπε. Οι παραφωνίες συνεχίζονται με την αεροτομή που δεν έχει τίποτα κοινό με εκείνη της αυθεντικής Lambo.

Στο εσωτερικό του, εδράζεται στην μέση της κονσόλας μια οθόνη πολυμέσων όπως και το σήμα της Lamborghini στο περίεργο τιμόνι. Τέλος, ο κινητήρας που κινεί αυτό το όχημα είναι ο ατμοσφαιρικός, 1,8 λίτρων κινητήρας της Honda, που μέσω του CVT κιβωτίου ταχυτήτων μεταφέρει την κίνηση στους εμπρόσθιους τροχούς. Για να απολαύσετε μόνοι σας αυτήν την προσπάθεια, κλικάρετε το βίντεο που επισυνάπτεται από κάτω.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...