Μάθετε πότε θα είναι διαθέσιμη η Alfa Romeo Tonale στην Ευρώπη!

Ο CEO της Alfa Romeo, Philippe Imparato, ανέβασε ψηλά τον πήχη για τη νέα Alfa Romeo Tonale

  • -
  • -

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alfa Romeo, Philippe Imparato, βρέθηκε στο εργοστάσιο της ιταλικής εταιρείας στο Pomigliano d’Arco, όπου και θα κατασκευάζεται η νέα και πολυαναμενόμενη Alfa Romeo Tonale. Μαζί με την ομάδα της διοίκησης της ιταλικής εταιρείας και παρουσία περισσοτέρων από 150 προμηθευτές που εμπλέκονται στην κατασκευή του SUV, μίλησε για το νέο μοντέλο της ιταλικής φίρμας.

Ο Imparato, που σε σταθερή βάση παίρνει μέρος σε συναντήσεις που λαμβάνουν χώρα στο Pomigliano και το Cassino, ανέφερε μπροστά σε όλους πως στόχος είναι η Tonale να διακρίνεται για την κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Αυτή είναι η πρώτη και κύρια προτεραιότητα για την Alfa Romeo.



Συγκεκριμένα, ο Imparato δήλωσε: «Για να το πετύχουμε αυτό, το σημείο εκκίνησης είναι η επιλογή των υλικών. Οι προμηθευτές μας, οι σύντροφοι μας σε ένα ταξίδι του οποίου προορισμός είναι το πρώτο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της μάρκας, ενστερνίζονται το DNAτης AlfaRomeo επιλέγοντας τις υψηλότερες προδιαγραφές.» Με αυτόν τον τρόπο πέρασε το συγκεκριμένο μήνυμα και στους προμηθευτές, τους οποίους θεωρεί βασικούς παράγοντες στην επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου.

Δίπλα  στο CEO της Alfa Romeo βρέθηκαν ο Chief Customer Experience Officer της Stellantis, κ. Richard Schwartzwald, καθώς και ο Επικεφαλής του εργοστασίου, κ. Alessio Leonardi. Ενώ το σημαντικό είναι πως η νέα Tonale θα είναι διαθέσιμη στην ευρωπαϊκή αγορά από τον Ιούνιο του 2022!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...