Οι νέοι στην Ελλάδα επιλέγουν Ford

Η δημοφιλέστερη μάρκα αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς στην Ελλάδα είναι η Ford, με τη Hyundai και τη Fiat να ακολουθούν.

  • -
  • -

Η Ford επενδύει σημαντικά στην όμορφη εμφάνιση, την προηγμένη συνδεσιμότητα, τους αποδοτικούς κινητήρες και τη διασκεδαστική οδική συμπεριφορά και στην Ελλάδα εξαργυρώνει την πολύ καλή της φήμη με τον τίτλο της πιο… νεανικής μάρκας! Πιο συγκεκριμένα, η Μπλε Οβάλ εταιρεία ανακηρύχθηκε ως η δημοφιλέστερη επιλογή για τους νέους οδηγούς.

Πολλοί Έλληνες επισκέφθηκαν μια αντιπροσωπεία της Ford και αγόρασαν αυτοκίνητο αφού έβγαλαν το δίπλωμα οδήγησης, όπως αποκαλύπτει η νέα μελέτη της Compare the Market. Χρησιμοποιώντας social listening data, η comparethemarket.com ανέλυσε δημοσιεύσεις χρηστών που σχετίζονται με το πρώτο αυτοκίνητο που επιλέγουν να αγοράσουν νέοι οδηγοί από 44 χώρες τον τελευταίο χρόνο.

Βάσει των αποτελεσμάτων οι επιλογές των κατασκευαστών ανα χώρα ποικίλουν. Έχοντας εξετάσει πάνω από 3.000 σχετικές δημοσιεύσεις στην Ελλάδα, οι κορυφαίες 10 μάρκες αυτοκινήτου τις οποίες προτιμούν οι νέοι οδηγοί είναι οι εξής:

Άλλες δημοφιλείς πρώτες μάρκες αυτοκινήτων που δεν κατάφεραν να μπουν στις κορυφαίες 10 είναι οι:  Mercedes-Benz (4,2%), Audi (4,0%), Volkswagen (3,5%) και Honda (3,3%).

 


 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...