Τετρακίνητο οικογενειακό SUV με κατανάλωση 5,3 lt/100 km και τιμή 27.000 €. Ποιο είναι;

Για να πας κυριολεκτικά παντού με όλη την οικογένεια, άνετα, και με το ελάχιστο δυνατό κόστος που εξασφαλίζει ένας πολύ καλός diesel.

  • -
  • -

Πλέον τα SUV αποτελούν ίσως το μεγαλύτερο μέρος των καταλόγων των εταιρειών αυτοκινήτου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πολλαπλασιάστηκαν και οι επιλογές τετρακίνητων μοντέλων. Το στυλ και η ευρυχωρία τους υιοθετήθηκαν, αλλά τα συστήματα τετρακίνησης πέρασαν στο περιθώριο. Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμη αρκετά οικογενειακά C-SUV που είναι διαθέσιμα με κίνηση σε όλους τους τροχούς. Το αρνητικό είναι ότι αυτές οι εκδόσεις συνήθως τοποθετούνται στην κορυφή της γκάμας και η τιμή τους τα καθιστά λιγότερο δημοφιλείς επιλογές.

Ευτυχώς όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως το αυτοκίνητο που θα δείτε παρακάτω. Ήρθε και από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε στην αγορά, αναγνωρίστηκε ως το «τίμιο» της παρέας, που θα σε πάει εσένα και την οικογένεια σου παντού, χωρίς να ζητά μια περιουσία. Ο ορισμός του value-for-money στην SUV κατηγορία, με πληθώρα επιλογών καυσίμου στην γκάμα του, ώστε να καλύπτονται όλα τα γούστα. Εμείς σήμερα μιλάμε για την «σκληροτράχηλη», τετρακίνητη, diesel έκδοση με τον 1.500άρη των 114 ίππων.

Ξεκινώντας από μόλις 27.510 ευρώ εξοπλισμένο με το πακέτο Essential, το Dacia Duster θα γίνει ο φετινός σου σύμμαχος στις εξορμήσεις. «Οπλισμένο» με όλες τις ανέσεις που θα χρειαστείς, αλλά και ντυμένο με την νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Dacia. Δες αναλυτικά όλες τις εκδόσεις του προσιτού και άκρως ικανού SUV εδώ.

Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του μοντέλου.

front

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...