Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω εργασιών – Ποιους δρόμους να αποφύγετε

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας κατά τις ώρες αιχμής έχει γίνει αβάσταχτη τις τελευταίες εβδομάδες και οι εργασίες σε βασικούς άξονες θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα.

  • -
  • -

Οι εργασίες στους δρόμους είναι κάτι το αναπόφευκτο. Ανά κάποια διαστήματα επιβάλλεται να γίνουν εργασίες συντήρησης ή άλλου είδους έργα και η διακοπή ή ρύθμιση της κυκλοφορίας πάντα προκαλεί… κομφούζιο μποτιλιαρίσματος.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, στις 29 και 30.06.2021 και κατά τις ώρες 08:00-19:00, θα πραγματοποιείται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της οδού Πειραιώς, περιοχής Δήμου Αγ. Ι. Ρέντη, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Χρ. Σμύρνης έως και 100μ. μετά από αυτήν, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ 

Επίσης, εκτός από την οδό Πειραιώς, εργασίες θα γίνουν και σε άλλο μεγάλο δρόμο της Αττικής. Στις 29 και 30-06-2021 και κατά τις ώρες 22.00 έως 06.00΄της επομένης, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα της Λ. Βουλιαγμένης, περιοχής Δήμου Βάρης – Βούλας - Βουλιαγμένης, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Κυδωνιών, μέγιστου μήκους 100μ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο. Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες του οδοστρώματος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...