Τα “μυστικά” της οδήγησης από τον κορυφαίο εκπαιδευτή οδήγησης της Nissan στην Ευρώπη [Video]

Μάθε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις που σε αφορούν καθημερινά

  • -
  • -

Ο Paul Eames, ειδικός εκπαιδευτής  οδηγών της Nissan στην Ευρώπη και Μηχανολόγος στο Nissan Technical Center Europe, αποκαλύπτει τα “μυστικά” της  οδήγησης σε ένα masterclass που απαρτίζεται από τρία μέρη.

Μπαίνοντας στην θέση του οδηγού, κάτι που ο Paul ξέρει καλύτερα από τον καθένα, τα τρία  ειδικά διαμορφωμένα βίντεο αποκαλύπτουν την τεχνική κατάρτιση που μπορούν να αξιοποιήσουν οι οδηγοί, κάθε φορά που ξεκινούν στο δρόμο.

Εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την δυναμική συμπεριφορά ενός Juke, ο οδηγός της σειράς video μας δείχνει αβίαστα την ικανοποίηση που μπορεί να προσφέρει η καθημερινή οδήγηση στην πόλη, στην περιφέρεια, ή στον αυτοκινητόδρομο.

Έχοντας δοκιμάσει μια ευρεία  γκάμα οχημάτων της  Nissan σε πολλά περιβάλλοντα, σε όλο τον κόσμο, για πάνω από 25 χρόνια, ο Paul αφιέρωσε την καριέρα του στην τελειοποίηση της οδηγικής τεχνικής,  κερδίζοντας τo υψηλού επιπέδου πιστοποιητικό οδήγησης A1 της Nissan και μια  θέση ανάμεσα σε λίγους επιλεγμένους οδηγούς της, σε όλο τον κόσμο.

Βασιζόμενος στα έντονα οδηγικά του ένστικτα και την τεχνογνωσία του, ο Paul διασφαλίζει ότι κάθε νέο μοντέλο της Nissan είναι βελτιστοποιημένο για τους ευρωπαϊκούς δρόμους και μπορεί να αντιμετωπίσει απρόσκοπτα τις προκλήσεις που δημιουργούνται από σφιχτές στροφές και δύσκολα εδάφη.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα τρία Masterclass ώστε να μάθετε ή να τεστάρετε τις γνώσεις σας:

Masterclass #1 - Ομαλή οδήγηση στην πόλη




Masterclass #2 - Δυναμική οδήγηση στην περιφέρεια


 

Masterclass #3 – Οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο χωρίς στρες

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...