Αγορά νέου SUV: Hyundai Kοna ή Toyota Yaris Cross;

Δύο άκρως ανταγωνιστικές επιλογές – μία αποδεδειγμένα επιτυχημένη και μία πολυαναμενόμενη

  • -
  • -

Η αυτοκίνηση διανύει τη νέα εξηλεκτρισμένη εποχή, με αρκετές εταιρείες να έχουν επιλέξει επιλογές αυτού του είδους για να ενισχύσουν την αποδοτικότητα των κινητήριων συνόλων τους.
Στις πιο ήπιες υβριδικές εκδοχές, τον πρώτο λόγο συνήθως έχει ένα σύστημα συνήθως 48V σαν αυτό του Hyundai Kona, το οποίο υπόσχεται ελαφρώς βελτιωμένες επιδόσεις, χαμηλότερη κατανάλωση αλλά και μικρότερες εκπομπές ρύπων.
Φυσικά, υπάρχουν και οι full hybrid επιλογές, όπως αυτή του Toyota Yaris Cross, που υπόσχονται ακόμη μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου χωρίς όμως το άγχος της ανάγκης φόρτισης σε εξωτερικό φορτιστή, όπως μπορεί να είχαμε με ένα plug-in hybrid ή με ένα πλήρως εξηλεκτρισμένο μοντέλο.

Στην ενότητα “ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΑ” του GOCAR, σήμερα διαλέξαμε να συγκρίνουμε τις εκδόσεις 1.0T iMT 48V HYBRID DISTINCTIVE για το Hyundai Kona και 1.5 Hybrid Active Plus e-CVT για το πολυαναμενόμενο Toyota Yaris Cross. Η διαφορά στην τιμή τους βρίσκεται μόλις στα 40 ευρώ.

Πατήστε στο παρακάτω link και δείτε δίπλα-δίπλα 140 στοιχεία τιμών, εξοπλισμού και απόδοσης. Και όταν αποφασίσετε, πείτε μας στο poll που ακολουθεί ποιο προτιμάτε.

Hyundai Kona 1.0T iMT 48V HYBRID DISTINCTIVE ή Toyota Yaris Cross 1.5 Hybrid Active Plus e-CVT;

vs

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...