Lifesavers: Χρειάζεσαι την καρδιά και το θάρρος ενός εθελοντή για να πηδήξεις σε παγωμένο νερό και να σώσεις μία ζωή [Video]

Το δεύτερο επεισόδιο παρουσιάζει ήρωες εθελοντές από την Τσεχία

  • -
  • -

Το 2001, η ανησυχία του Martin Srahulek για την απουσία ναυαγοσωστών που θα συνέβαλαν με το έργο τους στη διατήρηση της ασφάλειας στην όμορφη τεχνητή λίμνη Nové Mlýny στην Τσεχία του έδωσε μία ιδέα. Μαζί με μερικούς φίλους ανέλαβε να δημιουργήσει την Ομάδα Διάσωσης Υδάτων της Nové Mlýny. Τώρα με 50 εθελοντές και 12 ενεργά μέλη, η ομάδα έχει αποδειχτεί άκρως αποτελεσματική.

Το δεύτερο βίντεο της σειράς “Lifesavers” της Ford ακολουθεί τον Martin, ο οποίος εργάζεται ως προσωπικό ασθενοφόρου πλήρους απασχόλησης, και παρουσιάζει την αφοσίωση του ίδιου και της ομάδας εθελοντών του στην προστασία των επισκεπτών της Nové Mlýny. Ανάμεσα στα καθήκοντά τους είναι η διαφύλαξη της ασφάλειας σε ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται περίπου δέκα φορές το χρόνο και στο παρελθόν έχουν αποτελέσει ένα πραγματικό τεστ αντοχής για τις ικανότητές τους. Μπορεί τα νερά συχνά να φαίνονται ήρεμα, όμως πολύ γρήγορα μπορεί να γίνουν επικίνδυνα, δοκιμάζοντας στο έπακρο τις ικανότητές τους στη διάσωση σε νερό. 

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στις 21 Ιουνίου είναι το δεύτερο επεισόδιο της σειράς μετά τη Βαλένθια της Ισπανίας που είχε θέμα μία διασώστρια / πλήρωμα ασθενοφόρου. Η σειρά “Lifesavers” αναδεικνύει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι διασώστες στην Ευρώπη και το θάρρος και την δύναμη που τους κινητοποιεί για να τις ξεπεράσουν. Μείνετε συντονισμένοι για το 3ο επεισόδιο της σειράς στις 12 Ιουλίου.

 

Παρακάτω ακολουθεί το δεύτερο επεισόδιο της σειράς μικρού μήκους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...