Είμαστε παγκόσμιοι. GOCAR και Μιχάλης Γεωργιάδης μοναδικοί Έλληνες στον θεσμό World Car Awards. Δείτε το βίντεο για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς.

Το World Car Awards παρουσιάζει το βίντεο-αφιέρωμα στο φετινό Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς με τo σχόλιο του Μιχάλη Γεωργιάδη και πλάνα του GOCAR.

  • -
  • -

Είμαστε παγκόσμιοι. Το GOCAR και ο Μιχάλης Γεωργιάδης είναι οι μόνοι εκπρόσωποι της Ελλάδας στον μεγαλύτερο θεσμό βραβείων για την αυτοκινητοβιομηχανία.

Το GOCAR συμμετέχει στο θεσμό World Car Awards για την ανάδειξη του Παγκοσμίου Αυτοκινήτου της Χρονιάς με την ψήφο του Μιχάλη Γεωργιάδη. Αλλά και το υπέροχο βίντεο υλικό που δημιούργησε για το φετινό World Car of The Year, το Volkswagen ID.4.

Από τους 94 εκλέκτορες του θεσμού και ορισμένα από τα μεγαλύτερα Μέσα ενημέρωσης σε Ευρώπη, Ασία, ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία, μόνο 4 δημοσιογράφοι και το βίντεο υλικό τους επιλέχθηκαν για το αφιέρωμα που ετοίμασε το YouTube κανάλι των World Car Awards στον φετινό νικητή. Και είμαστε περήφανοι γιατί ο Μιχάλης Γεωργιάδης και το GOCARείναι μεταξύ αυτών που ξεχώρισαν, με το εύστοχο δημοσιογραφικό σχόλιο και τα υψηλής ποιότητας και αισθητικής πλάνα από την Ελλάδα.

Δείτε εδώ το βίντεο.

 



Σχετικά με τα World Car Awards

Τα World Car Awards ως πρόγραμμα βραβείων ξεκίνησαν το 2004. Εκτός από το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς, υπάρχουν επίσης βραβεία για το Σπορ, το Πολυτελές, το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Πόλης και το βραβείο σχεδιασμού World Car Design. Ψηφίζουν 94 δημοσιογράφοι από 29 χώρες. Για να μπει στη λίστα ένα μοντέλο θα πρέπει να παράγεται σε περισσότερα από 10.000 αντίτυπα ετησίως και να είναι διαθέσιμο σε τουλάχιστον δύο από τις βασικές αγορές του πλανήτη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...