5 προσιτά B-SUV που μόλις ήρθαν ή έρχονται σύντομα στην Ελλάδα

Είναι μικρά, αποτελεσματικά και μόλις βγήκαν από το φούρνο

  • -
  • -

Το καλοκαίρι έχει μπει και εκτός από τις υψηλές θερμοκρασίες φέρνει μαζί του και 5 νέες «hot» επιλογές στην κατηγορία των B-SUV για να διαλέξετε. Κόμπακτ διαστάσεις, έμφαση στους χώρους και την πρακτικότητα, και μάλιστα με προσιτό κόστος, είναι μερικά από τα στοιχεία που τα διακρίνουν. Ας τα δούμε αναλυτικά, ενώ στο τέλος πείτε μας ποιο από όλα θα αγοράζατε.

 

Hyundai Bayon
bayon

Το νέο crossover της Hyundai είναι μικρότερο από το Kona και ουσιαστικά διακρίνεται περισσότερο για τον πρακτικό του χαρακτήρα. To Bayon ξεχωρίζει για τη σχεδίαση του αμαξώματος, αλλά και την άνεση που προσφέρει στο εσωτερικό του. Παράλληλα, εφοδιάζεται με όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού που συναντάμε στα μοντέλα της Hyundai σήμερα, ενώ θα διατίθεται και σε έκδοση με κινητήρα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας. Εν ολίγοις, τα γνωστά κινητήρια σύνολα των 1.000 cc που έχουμε δει στα i20 και Kona.

 

Suzuki Jimny LCV
jimny

To δημοφιλές Suzuki Jimny επιστρέφει! Μπορεί να απαγορεύτηκε λόγω εκπομπών ρύπων από την ευρωπαϊκή αγορά, αλλά με την επαγγελματική του έκδοση βρίσκει τρόπο να επιστρέψει στους δρόμους της γηραιάς ηπείρου. Όπως όλα τα μοντέλα αυτού του είδους, έχουν αφαιρεθεί τα πίσω καθίσματα και έχει τοποθετηθεί προστατευτικό πλέγμα πίσω από τα καθίσματα των εμπρός επιβατών, με αποτέλεσμα ο χώρος φόρτωσης να έχει ωφέλιμο όγκο 863 lt.

 

Toyota Yaris Cross
yaris

Εκμεταλλευόμενη τη δυναμική του Yaris, η Toyota παρουσίασε την crossover εκδοχή του, η οποία αναμένεται να έχει αντίστοιχη εμπορική επιτυχία. Βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το ιαπωνικό σούπερμίνι, αλλά η σχεδίαση του είναι τελείως διαφορετική. Διαθέτει στοιχεία που αναδεικνύουν τον εκτός δρόμου χαρακτήρα του, αυξημένη απόσταση από το έδαφος, ενώ προαιρετικά θα προσφέρεται και με σύστημα τετρακίνησης. Όπως όλα τα μοντέλα της Toyota θα διαθέτει και υβριδική έκδοση.

 

Seat Arona
arona

Μετά από σχεδόν μια 5ετία στην αγορά, το πλέον δημοφιλές compact B-SUV της Seat υπέστη μία ανανέωση ώστε να παραμείνει ανταγωνιστικό. Φρεσκαρίστηκε σχεδιαστικά, αλλά και εξοπλίστηκε με ότι πιο σύγχρονο διαθέτει η ισπανική εταιρεία στη φαρέτρα της σήμερα.

 

Citroen C3 Aircross
c3 aircross

Η Citroen αποκάλυψε το ανανεωμένο C3 Aircross, με ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος και περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης και στοιχεία άνεσης. Πιο συγκεκριμένα το ανανεωμένο C3 Aircross έχει εντελώς νέο εμπρός μέρος, με νέο προφυλακτήρα, μάσκα και φωτιστικά σώματα LED, τα οποία ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό του. Επιπλέον, το ψηλότερα τοποθετημένο καπό συμπληρώνει τη νέα εικόνα του μοντέλου, που πλησιάζει περισσότερο στη νέα εταιρική ταυτότητα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...