Το Nissan Micra με όφελος 800€!

Ένα από τα πιο ολοκληρωμένα supermini μοντέλα της αγοράς έρχεται σε ακόμη πιο δελεαστικές τιμές, μειωμένες κατά 800€.

  • -
  • -

Πληρέστατο από κάθε άποψη, νεανικό, με σύγχρονους κινητήρες και οικονομικό σε κατανάλωση, το Nissan Micra έχει κερδίσει τους αγοραστές στην κατηγορία μοντέλων πόλης, παρά το σκληρό ανταγωνισμό που έχει να αντιμετωπίσει. Το supermini της Nissan επιδεικνύει παράλληλα την ευρεία γκάμα εκδόσεών του μέσα από πέντε επιλογές συνολικά.

Οι Energy και Acenta προσφέρουν κορυφαία αξία, η N-Sport προβάλλει καλύτερα το σπορ χαρακτήρα του Micra έχοντας στοιχεία όπως επενδύσεις με Alcantara και ζάντες 17 ιντσών, το N-Design βάζει σε προτεραιότητα το στιλ και η Techna, τη συνδεσιμότητα, την πολυτέλεια και την τεχνολογία.

Ο τρικύλινδρος τούρμπο βενζινοκινητήρας του με τους 92 ίππους τα καταφέρνει περίφημα με το χαμηλό βάρος του αμαξώματος κινώντας σβέλτα το ιαπωνικό μοντέλο και καταναλώνοντας με πολύ αργό ρυθμό το καύσιμο που βρίσκεται στο ντεπόζιτο. Ο κινητήρας συνδυάζεται είτε με ένα χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων, είτε με ένα αυτόματο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT).

Τώρα, το Nissan Micra προσφέρεται σε προνομιακή προωθητική ενέργεια από την ελληνική εισαγωγική εταιρεία που δίνει συνολικό όφελος 800€ στον αγοραστή!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...