Αυτόματο Υβριδικό με κατανάλωση 3,8 lt/100 km. Ποιο είναι;

Και μάλιστα θεωρείται ο βασιλιάς στην κατηγορία του

  • -
  • -

Η κατηγορία των super mini παραμένει μέχρι και σήμερα η πλέον διαδεδομένη στη χώρα μας, παρά τη… λαίλαπα των SUV. Παραδοσιακά, μία από τις κορυφαίες επιλογές είναι το Toyota Yaris. Το ιαπωνικό μοντέλο έχει κερδίσει το ελληνικό κοινό και πρωταγωνιστεί στις πωλήσεις της κατηγορίας εδώ και αρκετά χρόνια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ TOYOTA YARIS 1.5 HYBRID

 

Η νεότερη γενιά του Yaris είναι αναβαθμισμένη και εφοδιασμένη με σύγχρονες τεχνολογίες κάνοντας ουσιαστικά ένα άλμα σε σχέση με την προηγούμενη. Διατίθεται σε μία ευρεία γκάμα κινητήρων, αλλά η πιο ενδιαφέρουσα είναι η υβριδική του εκδοχή. Συνδυάζει απόδοση και αποδοτικότητα, προσφέροντας χαμηλούς ρύπους και αντίστοιχα χαμηλή κατανάλωση.

 

 

 

Το υβριδικό σύνολο των 1.500 cc αποδίδει 116 ίππους και η μέση κατανάλωση κυμαίνεται στα 3,8 lt/100km. Όλα αυτά τα στοιχεία συνδυάζονται με τη νέα θελκτική σχεδίαση του αμαξώματος, τον πρακτικό του χαρακτήρα και την κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Όσον αφορά το κόστος; Η βασική έκδοση ξεκινάει από τα 17.340 ευρώ, αλλά προσφέρει πλούσιο εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και ψυχαγωγίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...