Τι λάστιχα φοράει πάνω από το 40% των ευρωπαϊκών ηλεκτρικών αυτοκινήτων και φορτηγών;

Εσύ μπορείς να φανταστείς ποια είναι η μάρκα;

  • -
  • -

Διάφορα πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα είναι τώρα διαθέσιμα στην παγκόσμια αγορά, για όλες σχεδόν τις κατηγορίες αυτοκινήτων, από μικρά και μεσαία αυτοκίνητα έως SUVs και σπορ αυτοκίνητα υψηλής απόδοσης. Παρόλα αυτά, για κάθε τύπο οχήματος, απαιτούνται εξειδικευμένες διαμορφώσεις των ελαστικών. Aυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει ένα μόνο ελαστικό που να κάνει σε όλα. Στην πραγματικότητα, η εν λόγω εταιρειά ήδη εργάζεται περισσότερα από δέκα χρόνια, για την ανάπτυξη της υπάρχουσας γκάμας ελαστικών της, έτσι ώστε αυτά να πληρούν τις απαιτήσεις όλων των ηλεκτρικών οχημάτων και, ταυτόχρονα, να μπορούν να μειώσουν, με βιώσιμο τρόπο, τις εκπομπές ρύπων από οχήματα με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Παράλληλα, σχεδόν ολόκληρη η γκάμα ελαστικών της έχει βελτιστοποιηθεί, για όλους τους τύπους κίνησης και η πλειονότητα των προϊόντων της βρίσκεται σήμερα σε ποικίλα ηλεκτρικά οχήματα.

Πρόκειται για την Continental, η οποία επεκτείνει το μερίδιο αγοράς της στον τομέα των ελαστικών για πλήρως ηλεκτρικά οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας, η εταιρεία, ως κατασκευάστρια premium προϊόντων, έχει ήδη λάβει εγκρίσεις εξοπλισμού ελαστικών, για περισσότερα από το 40% των ηλεκτρικών μοντέλων επιβατικών αυτοκινήτων και φορτηγών που παράγονται στην Ευρώπη, και πάνω από το 50% στην Αμερικάνικη Ήπειρο. Αυτό καταδεικνύει την επιτυχημένη στρατηγική και την ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας, στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Στην κατηγορία των van, η γκάμα των ηλεκτρικών οχημάτων αυξάνεται συνεχώς. Τα ελαστικά Continental τοποθετούνται σε περισσότερο από το ένα τρίτο όλων των πλήρως ηλεκτρικών αυτοκινούμενων τροχόσπιτων και των van που παράγονται στην Ευρώπη, με συνολικά εννέα διαφορετικά μοντέλα θερινών και all-season ελαστικών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...