Το ευρύχωρο και ποιοτικό SUV με όφελος έως και 2.500 ευρώ και 5 χρόνια εγγύηση

Προωθητική ενέργεια με ισχύ έως τις 15 Ιουνίου!

  • -
  • -

Τα πάντα σε αυτό το SUV συμβάλλουν σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία άνεσης: από την καινοτόμο ανάρτηση και τα αναπαυτικά καθίσματα, μέχρι την κορυφαία πρακτικότητα και ευρυχωρία της καμπίνας. Ο λόγος, για το Citroen C5 Aircross!

c5

Τo γαλλικό SUV ενστερνίζεται τη μακρά παράδοση της Citroen και είναι το πιο άνετο μοντέλο της κατηγορίας του, χάρη στην προηγμένη ανάρτηση με Progressive Hydraulic Cushions που απορροφά ιδανικά κάθε ανωμαλία του οδοστρώματος, αλλά και στα καθίσματα Advanced Comfort που κάνουν κάθε ταξίδι και διαδρομή ξεκούραστη και απολαυστική. Η εξαιρετικά ευρύχωρη καμπίνα διαθέτει τρία ανεξάρτητα πίσω καθίσματα που είναι συρόμενα (150 mm), πλήρως ανακλινόμενα και έχουν ρυθμιζόμενη κλίση της πλάτης (5 θέσεις). Ο χώρος αποσκευών μπορεί να διαμορφωθεί από 580 έως 720 lt με τα καθίσματα σε όρθια θέση και εκτινάσσεται στα 1.630 lt όταν αναδιπλωθούν, τιμές που δεν έχουν αντίπαλο στην κατηγορία!

Πλέον, χάρη στην προωθητική ενέργεια της γαλλικής εταιρείας «Citroen Smile Days», η οποία έχει ισχύ έως τις 15 Ιουνίου και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, μπορείτε να αποκτήσετε και εσείς το δικό σας C5 Aircross με όφελος έως 2.500 ευρώ και 5 χρόνια εγγύηση! Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...