Ο David Beckham αγόρασε μερίδιο σε εταιρεία μετατροπών ηλεκτρικών οχημάτων

Η Lunaz είναι μια εταιρεία που μπολιάζει με ηλεκτροκίνηση κλασικά μοντέλα και ο David Beckham βλέπει προοπτικές σε αυτή, οπότε αγόρασε ένα μερίδιό της.

  • -
  • -

Στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν αρχίσει να… ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια οι εταιρείες που ασχολούνται με μετατροπές κλασικών αυτοκινήτων σε ηλεκτροκίνητα. Μια από εκείνες είναι και η Lunaz. Ιδρύθηκε το 2018 και από τότε έχει αποδείξει τις δυνατότητές της, πραγματοποιώντας πετυχημένες «εγχειρήσεις» σε αρκετά αυτοκίνητα. Ο David Beckham πιστεύει ότι υπάρχει μέλλον στη συγκεκριμένη εταιρεία και για αυτό αγόρασε το 10% της.

Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ EVERRATI ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ PORSCHE 911 (964) ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής έχει μια «αγάπη» να βρίσκει startup εταιρείες με όραμα και ποιότητα στα σχέδιά τους και να επενδύει σε αυτές. Με τη βοήθεια των συμβούλων του βρήκε την περίπτωση της Lunaz και ύστερα από κάποιες συναντήσεις, έκλεισαν το τελικό deal, χωρίς όμως να ανακοινώνεται το ποσό της συμφωνίας. Υποπτευόμαστε, βέβαια, ότι η τιμή θα ήταν ιδιαίτερα δελεαστική. Μόνο η προβολή που κέρδισε η εταιρεία από την ανακοίνωση του νέου μετόχου της, αρκεί για να βγει κερδισμένη.

Σύμφωνα με τη Lunaz, η ειδικότητά τους στις μετατροπές είναι τα βρετανικά αυτοκίνητα. Δεν ανακοινώνουν τον αριθμό των οχημάτων που έχουν αναλάβει, ωστόσο λένε ότι οποιοσδήποτε έχει στην κατοχή του μια Rolls-Royce, μια Jaguar, μια Bentley ή ένα Range Rover και παράλληλα, του αρέσει η ηλεκτροκίνηση, μπορεί να απευθυνθεί σε αυτούς. Η φωτογραφία που βγήκε στη δημοσιότητα και δείχνει τον David Beckham στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, έχει σε πρώτο πλάνο μια Rolls-Royce Phantom του 1961, ένα από τα πλέον κλασικά μοντέλα της Rolls-Royce.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...