Ποιο plug-in hybrid SUV απέκτησε η Αστυνομία Λακωνίας;

Αποδίδει 225 ίππους και καίει μόλις 1,4 l/100km

  • -
  • -

Με μέγιστη ισχύ 225 ίππων, το υβριδικό SUV μπορεί προσφέρει μια εξαιρετικά χαμηλή μέση κατανάλωση καυσίμου που φτάνει τα 1,4 l/100km σε συνδυασμό με μέση εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα 32 g/km. Ο οδηγός μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με την ισχύ από τον ηλεκτρικό κινητήρα, τον βενζινοκινητήρα ή μέσω συνδυασμού και των δύο. Στην πρώτη περίπτωση, η αποθηκευμένη ενέργεια στην μπαταρία υψηλής τάσης επιτρέπει την κάλυψη έως και 56 km μόνο με ηλεκτρική ισχύ και μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Το αυτοκίνητο για το οποίο μιλάμε, δεν είναι άλλο από το Ford Kuga PHEV, με το οποίο η Ford Motor Ελλάς έρχεται να ενισχύσει τις ανάγκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, προσφέροντας το στην Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) της περιοχής.

Η τελετή παράδοσης του plug-in υβριδικού μοντέλου της Ford στις τοπικές αρχές έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης παρουσία του Δημάρχου της πόλης, Πέτρου Δούκα, του Δημάρχου του Δήμου Ευρώτα, Δήμου Βέρδου και του Αστυνομικού Διευθυντή Λακωνίας, Βασίλη Τσιγαρίδη.

Το Kuga είναι σήμερα το πιο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της γκάμας Ford, με την κορυφαία, plug-in υβριδική έκδοση να παίρνει κίνηση από μια προηγμένη μονάδα που αποτελείται από βενζινοκινητήρα με χωρητικότητα 2,5 λίτρων, ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία ιόντων λιθίου 14.4 kWh.

kuga

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...