Το crossover με έκπτωση 1.300 ευρώ και εγγύηση 200.000 km

Με το πρόγραμμα Cross Choice προσφέρει πλέον και εναλλακτικούς τρόπους απόκτησης

  • -
  • -

Πρόκειται για ένα δυναμικό και προσιτό crossover που δημιουργήθηκε για να καλύψει ένα μεγάλο εύρος αναγκών, προσφέροντας πρακτικότητα, πλούσιο εξοπλισμό, αλλά και ξεχωριστό στιλ. Είναι το Fiat Tipo Cross, το οποίο ανταποκρίνεται με την ίδια ευκολία και αποτελεσματικότητα στις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και στις μικρές και μεγάλες αποδράσεις, ακόμα και αν αυτές περιλαμβάνουν και βατές εκτός δρόμου διαδρομές. Με σύμμαχο τη σύγχρονη γκάμα Turbo κινητήρων βενζίνης και diesel, τους πλούσιους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές (440 λίτρα) και τον πλήρη εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας, εντυπωσιάζει με το value-for-money πακέτο που προσφέρει.

tipo cross

Παράλληλα με τα εντυπωσιακά προϊοντικά χαρακτηριστικά, η Fiat, ειδικά για το νέο της crossover, δημιούργησε το Cross Choice, ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το Tipo Cross σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Με δυνατότητα αγοράς τοις μετρητοίς, μέσω χρηματοδοτικού με εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο 3,9% (εξόφληση έως 48 μήνες και 35% προκαταβολή) ή ακόμα και χρηματοδότηση με 0% προκαταβολή και έως 72 μήνες εξόφληση (επιτόκιο 6,95%), το Tipo Cross προσαρμόζεται στις ανάγκες του αγοραστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ FIAT TIPO CROSS 1.0T 100 PS

Το Cross Choice είναι διαθέσιμο έως και το τέλος του καλοκαιριού, ενώ οι λύσεις χρηματοδότησης παρέχονται μέσω της FCA Bank. Με έκπτωση έως και 1.300 ευρώ, 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης ισχύος υπηρεσία οδικής βοήθειας, το Fiat Tipo Cross προσφέρει τον πλέον ευέλικτο τρόπο απόκτησης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...