To νέο premium hatchback που θα σε κάνει να ξεχάσεις τα SUV! Ποιο είναι;

Το πολυτελές οικογενειακό θα είναι διαθέσιμο και σε έκδοση Cross

  • -
  • -

Ένα νέο μοντέλο που θα ανήκει στα premium μοντέλα του C Segment ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2021. Οι διαστάσεις του είναι συμπαγείς και η παρουσία του επιβλητική. Σε αυτό συμβάλλουν το φαρδύ αμάξωμα, που συνδυάζεται με τους μεγάλους τροχούς των οποίων η διάσταση μπορεί να φτάσει έως και τις 20 ίντσες. Τα εμπρός φωτιστικά σώματα είναι εξαιρετικά λεπτά και διαθέτουν το σύστημα DS Matrix LED Vision, το οποίο συνδυάζει matrix και κατευθυντικό φωτισμό. Οι δυναμικές γραμμές στο πλάι του αμαξώματος ολοκληρώνουν τη ραφιναρισμένη σιλουέτα του. Στο πίσω μέρος η οροφή φτάνει αρκετά χαμηλά, χαρίζοντας του ακόμα πιο αεροδυναμική εικόνα.

Βρήκατε ποιο είναι ή ακόμα; Έρχεται από την DS Automobiles και ακούει στο όνομα DS4. Πρόκειται για την νέα γενιά του μοντέλου, η οποία θα κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους στα τέλη του 2021, ενώ θα κατασκευάζεται στο κεντρικό εργοστάσιο της Opel στο Russelsheim. Το νέο DS4 δεν θα ξεχωρίζει μόνο για τη σχεδίαση και την πολυτέλειά που το διακρίνει, αλλά επίσης για τα υβριδικά του σύνολα και τις προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας, άνεσης και συνδεσιμότητας που θα φέρει.

ds4

Την ίδια ώρα, η έκδοση Cross διαθέτει μία σειρά από στοιχεία που ενισχύουν τον crossover χαρακτήρα του. Όπως η διαφορετική σχεδίαση στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα, αλλά και η παρουσία προστατευτικών πλαστικών. Το σύνολο συμπληρώνουν οι μπάρες οροφής και η γυαλιστερή μαύρη μάσκα. Σημειώστε, ότι η crossover εκδοχή του νέου DS4 θα διαθέτει Advanced Traction Control με διαφορετικές λειτουργίες ανάλογα την επιφάνεια, καθώς και Hull Assist Descent Control. Τέλος, εκτός από τις δύο προαναφερθέντες εκδόσεις θα είναι διαθέσιμη και η Performance Line, που θα ξεχωρίζει από μία σειρά λεπτομερειών σε μαύρο χρώμα, αλλά και τις ιδιαίτερης σχεδίασης ζάντες αλουμινίου, αναδεικνύοντας περισσότερο το δυναμικό του χαρακτήρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΔΩ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...