Golf ή Corolla; Δοκιμάζουμε Οικογενειακά στα 21.000 €

Εσείς ποιο στρατόπεδο διαλέγετε;

  • -
  • -

Τα προσιτά οικογενειακά μοντέλα είναι ένα μέρος της αγοράς που πάντα θα έχει το δικό του κοινό με την αντίστοιχη ζήτηση. Κοιτώντας στο φάσμα τιμής των 21.000 ευρώ, βρήκαμε δύο δοκιμές που πραγματοποιήσαμε πρόσφατα και πιστεύουμε πως θα είχε ενδιαφέρον να δούμε ποιο από τα μοντέλα θα αναδείξετε. Από την Ιαπωνία έχουμε την μοναδική μη-υβριδική έκδοση από την γκάμα της Toyota Corolla, εξοπλισμένη με έναν 1.200άρη turbo βενζινοκινητήρα απόδοσης 116 ίππων, η οποία έρχεται αντιμέτωπη με την εισαγωγική – εξοπλισμένη με ήπια υβριδική τεχνολογία παρακαλώ – 1.0 eTSI έκδοση του δημοφιλούς hatchback της Volkswagen, του Golf.

Κοστολογικά απέχουν περίπου 1.500 ευρώ, με το Golf να είναι ο φθηνός της παρέας. Είναι όμως αυτή η διαφορά τιμής κάτι που αντικατοπτρίζεται και στο τι προσφέρει το καθένα στον αγοραστή του;

Πατώντας πάνω στο όνομα ή την φωτογραφία του κάθε μοντέλου που θα βρείτε παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του. Στην συνέχεια ψηφίστε αυτό που προτιμάτε στο poll που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου.

Volkswagen Golf 1.0 eTSI 110 PS

golf

Toyota Corolla 1.2T 116PS
corolla

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...