Το ηλεκτρικό Ford Mustang Mach-E βγαίνει σε περιοδεία μαζί με το εμβληματικό Model T

Μέσα από ένα ταξίδι περίπου 10.000 χιλιομέτρων, ένα από τα πιο σύγχρονα Ford που κυκλοφορούν σήμερα ενώνει το πνεύμα του με το Model T, το αυτοκίνητο που καθιέρωσε τη γραμμή παραγωγής στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, πάνω από 100 χρόνια πριν.

  • -
  • -

Το νέο ηλεκτρικό crossover της Ford ονομάζεται Mustang Mach-E και η επιλογή του ονόματος δεν ήταν τυχαία για τη Μπλε Οβάλ εταιρεία. Η μάρκα ήθελε να τονίσει τον σπορ χαρακτήρα και με το Mach-E προσθέτει την απαραίτητη «ηλεκτρική συνοδεία», ώστε όποιος ακούει ή διαβάζει την ονομασία να καταλαβαίνει ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ηλεκτρικό και τεχνολογικά προηγμένο.

Η Ford όμως δεν θέλει να μείνει κανείς χωρίς να γνωρίζει για το Mustang Mach-E και ο στόχος της είναι να το δείξει από κοντά σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Για αυτό διοργάνωσε μια «περιοδεία» στις ΗΠΑ, για να την κάνει μαζί με ένα… Ford Model T! Το αυτοκίνητο που καθιέρωσε τη γραμμή παραγωγής στο χώρο των τεσσάρων τροχών έχει κλείσει τα εκατό χρόνια.

Αποτελεί σύμβολο της Ford και δεν υπάρχει καλύτερος σύμμαχος στο πλάι του Mustang Mach-E, που θα προκαλέσει τόσο πολύ τα βλέμματα αλλά και το ενδιαφέρον, μέσα από την τεράστια αντίθεση που σχηματίζει η συνύπαρξη των δύο αυτοκινήτων. Συνολικά, η περιοδεία θα προσθέσει περίπου 10.500 χιλιόμετρα στο οδόμετρο του Mustang Mach-E.

Θα καλυφθεί μέσα σε 50 ημέρες και θα γίνουν πολλές στάσεις σε διάφορες πόλεις για να απολαύσει ο κόσμος τόσο το ηλεκτρικό crossover, όσο και το Model T. Οι Washington, D.C., Charlotte, North Carolina, Atlanta, Georgia, Amelia Island, Florida, Las Vegas, Nevada θα είναι οι πόλεις της περιοδείας πριν καταλήξει στο Seattle της Washington. Η εκκίνηση θα γίνει την 1η Ιουνίου στη Νέα Υόρκη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...