Ο πρόεδρος Joe Biden οδηγεί το ηλεκτρικό Ford F-150 Lightning [Video]

Όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ ζητά να οδηγήσει κάποιο μοντέλο σου, κάνεις τα πάντα για να γίνει

  • -
  • -

This sucker’s quick!”. Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου των ΗΠΑ, Joe Biden, πίσω απ’ το τιμόνι ενός Ford F-150 Lightning προπαραγωγής, το οποίο ζήτησε ο ίδιος να οδηγήσει, κάνοντας την αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία να κινεί γη και ουρανό για να το πετύχει. Όπως εξηγεί ο υπεύθυνος του τμήματος PR της Ford, Mark Truby, η ομάδα του έπρεπε να καταβάλει σημαντικές προσπάθειες για να φέρει εις πέρας την «δοκιμασία» που τους ανέθεσε ο πρόεδρος Biden.

Την περασμένη Δευτέρα, ούτε μία ημέρα πριν από μία ομιλία που θα έκανε ο διάδοχος τους Donald Trump στο Rouge Electric Vehicle Center, οι άνθρωποι της κυβέρνησης ενημέρωσαν την Ford πως ο πρόεδρος μπορεί να θελήσει να οδηγήσει το πολυαναμενόμενο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο. Τότε ήταν που το τμήμα PR άρχισε τα τηλέφωνα μέχρι να βρει ένα πρωτότυπο του ηλεκτρικού pick-up και να το μεταφέρει σε κλειστό χώρο δοκιμών που βρισκόταν κοντά στο σημείο όπου θα γινόταν η ομιλία.

Αφού λοιπόν ο Joe Biden βρέθηκε πίσω από το τιμόνι του εξηλεκτρισμένου διάδοχου του F-150, σταμάτησε μπροστά από τους, διψασμένους για δηλώσεις, δημοσιογράφους για να δώσει τις πρώτες του εντυπώσεις. Η συνέχεια στο video που ακολουθεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...