Ξεκινάμε τα ταξίδια με ασφάλεια!

Ένα είναι το σύνθημα: Φεύγουμε...

  • -
  • -
Ξεκινάμε τα ταξίδια με ασφάλεια!

Περιμέναμε πολύ καιρό για αυτή τη στιγμή και ήρθε επιτέλους! Οι μετακινήσεις είναι πλέον ελεύθερες, έχει ενεργοποιηθεί η πλατφόρμα για τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα, και όλοι έχουμε στο νου μας τα ταξίδια. Είτε για να ξεσκάσουμε και να αλλάξουμε σκηνικό, είτε για να επισκεφτούμε αγαπημένα μας πρόσωπα, ένα είναι το σύνθημα. Φεύγουμε!

βέβαια, αν τα οχήματά μας ήταν για μεγάλο διάστημα ακινητοποιημένα ή είχαμε καταθέσει πινακίδες, απαιτούν την ανάλογη φροντίδα για να βγουν σε κυκλοφορία με ασφάλεια.

Το πρώτο πράγμα που συνήθως τσεκάρουμε είναι αν η μπαταρία έχει εξαντληθεί. Αλλά εκτός από αυτό, υπάρχουν κι άλλα σημεία που πρέπει να ελέγξουμε:

    1.      Service οχήματος: Ελέγχουμε λάδια, φρένα, φώτα, μπαταρία, ελαστικά και υαλοκαθαριστήρες. Αν κάτι από αυτά δεν είναι σε καλή κατάσταση, είναι πολύ επικίνδυνο να ξεκινήσουμε για ταξίδι.

    2.      Καθαρισμός οχήματος: Ειδικά αν έχουμε μαζί μας μικρό παιδί, ο σωστός καθαρισμός και η απολύμανση είναι απαραίτητα για την υγεία του.

    3.      Ασφάλεια Αυτοκινήτου: Απαγορεύεται να αφήσουμε το όχημα ανασφάλιστο. Εξάλλου, αν έχεις καταθέσει τις πινακίδες σου και θέλεις να κάνεις άρση ακινησίας για κάποιο χρονικό διάστημα, θα προηγηθεί έλεγχος ότι το όχημά σου είναι ασφαλισμένο.

 

Πρόλαβε την καλύτερη προσφορά για ασφάλεια οχήματος!

Οι περισσότεροι από εμάς περνάμε το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας μπροστά στην οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή. Οπότε μπορούμε να κλείνουμε από εκεί και το ασφαλιστήριο συμβόλαιό μας, με την πιο απλή και γρήγορη διαδικασία.

Το insurancemarket.gr, η νούμερο 1 πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς online ασφαλειών στην Ελλάδα, συνεργάζεται με περισσότερες από 25 αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες και έχει όλες τις τρέχουσες εκπτώσεις & προσφορές.

 

Μέγιστο ποσοστό συνδυασμού εκπτώσεων υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Όλες οι εκπτώσεις ισχύουν για νέες ασφαλίσεις & παρέχονται σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις των ασφαλιστικών εταιρειών.

 

Πώς θα προλάβεις τις προσφορές; Τα βήματα είναι απλά:

   1  Μπαίνεις στο insurancemarket.gr

   2  Συμπληρώνεις τον αριθμό της πινακίδας & τα στοιχεία του ιδιοκτήτη

   3  Συγκρίνεις προσφορές από τις ασφαλιστικές

   4  Επιλέγεις την προσφορά που θέλεις & λαμβάνεις το συμβόλαιο στο email σου

 

Ειδικές Προνομιακές Τιμές σε έξτρα ασφαλιστικές καλύψεις;

Η βασική ασφάλιση δεν είναι πάντα αρκετή από μόνη της. Υπάρχουν κάποιες καλύψεις που ενώ δεν είναι υποχρεωτικές από το Νόμο, αξίζει να τις έχεις όταν προκύψει ένα ατύχημα. Και αν αυτές οι καλύψεις είναι τόσο οικονομικές, όσο ένας καφές στο χέρι, γιατί να μην τις προσθέσεις;

Στο insurancemarket.gr μπορείς να βρεις τις πιο δημοφιλείς προαιρετικές καλύψεις σε ειδικές προνομιακές τιμές:

  • Οδική Βοήθεια από 1,5€ τον μήνα
  • Κάλυψη Θραύσης Κρυστάλλων από 1,5€ τον μήνα
  • Νομική Προστασία από 2,5€ το εξάμηνο
  • Κάλυψη Προσωπικού Ατυχήματος από 1,5€ το εξάμηνο

 

Μπες κι εσύ στο insurancemarket.gr και βρες την καλύτερη τιμή για την ασφάλεια της μηχανής ή του αυτοκινήτου σου. Και όπου κι αν πας, μην ξεχνάς να τηρείς τα μέτρα προστασίας, για να προφυλάξεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...