H McLaren 720S ντύνεται στα χρώματα της Gulf

Η συνεργασία μεταξύ της Gulf και της McLaren είναι ξανά γεγονός και η τελευταία θα φτιάξει μερικές επετειακές 720S για να την τιμήσει, όπως και μια ξεχωριστή εμφάνιση των μονοθεσίων της στην F1.

  • -
  • -

Έχοντας μεγάλη παράδοση συνεργασίας, η McLaren με τη Gulf ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και θα πορεύονται μαζί στη Formula 1. Η McLaren για να τιμήσει τη Gulf θα δημιουργήσει μερικές συλλεκτικές 720S με ειδικό χρωματισμό, βαμμένες στο χέρι και με αρκετά στοιχεία διαφοροποίησης από τις υπόλοιπες, πάντα στο κομμάτι της εμφάνισης.

H MSO (McLaren Special Operations), το in house τμήμα κατασκευής ειδικών project, χρειάζεται είκοσι ημέρες για να ολοκληρώσει τη βαφή στο χέρι. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με απόλυτη ακρίβεια και προσοχή στη λεπτομέρεια. Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες επεμβάσεις, όπως οι πορτοκαλί λεπτομέρειες σε κομμάτια του αμαξώματος, αλλά και στις δαγκάνες των φρένων.

Το εσωτερικό των συλλεκτικών 720S ξεχωρίζει από τις πορτοκαλί-μπλε ραφές στις επενδύσεις και με το logo της Gulf που βρίσκεται στα προσκέφαλα των καθισμάτων. Στο τιμόνι υπάρχει μια λεπτή λωρίδα πορτοκαλί δέρματος που υποδεικνύει την ευθεία, ενώ το carbon στην κεντρική κονσόλα είναι σε ένα σκούρο μπλε χρώμα.

Εκτός της 720S, η McLaren θα τιμήσει τη συνεργασία τους και μέσα από τη Formula 1. Στο Grand Prix του Μονακό, ένα από τα πιο φημισμένα της χρονιάς που συγκεντρώνει εκατομμύρια θεατές και αποτελεί ένα “must” event για τον κόσμο της υψηλής κοινωνίας, τα δύο μονοθέσια της McLaren θα εμφανιστούν στα ίδια ακριβώς χρώματα. Η MCL35M των Ντάνιελ Ρικιάρντο και Λάντο Νόρις θα ντυθούν σε αυτό το livery μόνο για τον συγκεκριμένο αγώνα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...