Αυτή είναι η τελευταία έκδοση του θρυλικού Mitsubishi Pajero

Τίτλοι τέλους για τον ιαπωνικό ήρωα του off-road

  • -
  • -

Πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα SUV της αγοράς, με την 4η γενιά του να έχει παρουσιαστεί το μακρινό 2006, ενώ πολλά μηχανικά του μέρη υπήρχαν από την παρουσίαση της 3ης γενιάς του 1999! Το Mitsubishi Pajero ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την παγκόσμια αγορά μια για πάντα, με τα τελευταία 800 κομμάτια MY2022 Final Edition να έχουν ήδη κατασκευαστεί από τον περασμένο Μάρτιο και να έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους για την Αυστραλία όπου και θα πωληθούν.

Όλα με 7-θέσια διάταξη και με ένα κοινό turbodiesel κινητήρα κάτω από το καπό, ασχέτως επιπέδου εξοπλισμού. Ο 4κύλινδρος των 3,2 λίτρων παράγει 190 ίππους και 441 Nm ροπής, τα οποία στέλνει μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 5 σχέσεων και στους τέσσερις τροχούς. Όταν τα αυτοκίνητα φτάσουν στον τελικό τους προορισμό, οι αυστραλιανές αντιπροσωπείες τοποθετούν κάποια αξεσουάρ όπως προστατευτικό καπό και χώρου αποσκευών, νέα πατάκια και δερμάτινη θήκη για το βιβλίο οδηγιών. Στην υψηλότερη έκδοση Exceed τα εξτρά περιλαμβάνουν δερμάτινο εσωτερικό, πετάλια αλουμινίου και ηλιοροφή.

Το Pajero για πολλούς ανά τον κόσμο συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία SUV όλων των εποχών, με μία ιστορία που μετρά 40 χρόνια από την παρουσίαση της 1ης γενιάς το 1981, ενώ έχουν πουληθεί πάνω από 3,3 εκατομμύρια κομμάτια μέσα σε αυτό το διάστημα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...