Διανύοντας 20 km πάνω στο νερό με motocross – Ο δρόμος για το ρεκόρ Guinness [Video]

Ο Παναγιώτης Ντεντάκης ετοιμάζεται να φέρει το ρεκόρ στην Ελλάδα

  • -
  • -

Το να διανύσει κανείς 20 χιλιόμετρα πάνω στην επιφάνεια του νερού, ακόμη και με jet-ski είναι μία απαιτητική διαδικασία για το σώμα. Τι γίνεται όμως αν κάνεις την ίδια απόσταση, πάλι πάνω στην θάλασσα, με μηχανή motocross; Πας για ρεκόρ Guinness, όπως μας δείχνει με εξαιρετική δεξιοτεχνία, ο «αμφίβιος» Παναγιώτης Ντεντάκης!

Το αρκετά ασυνήθιστο χόμπι του Έλληνα αναβάτη ξεκίνησε συνδυάζοντας δύο μεγάλες του αγάπες, το Motocross και την θάλασσα. Εάν ποτέ σας πει κάποιος πως αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί, απλά δείξτε του ένα από τα video του Παναγιώτη, ο οποίος βρίσκεται σε επικοινωνία με τους ανθρώπους που καταγράφουν τα ρεκόρ Guinness, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί τις απαραίτητες μετατροπές στην μοτοσικλέτα του ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη αυτονομία και να μπορεί να διανύσει ακόμη μεγαλύτερη απόσταση από αυτή των σχεδόν 21 χιλιομέτρων.

Μέχρι να γίνουν όμως αυτά πραγματικότητα εσείς μπορείτε να τον απολαύσετε στο video που ακολουθεί, ενώ εμείς θα του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στην προσπάθεια του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...