CUPRA και Primavera Sound ενώνουν τις δυνάμεις τους για να εμπνεύσουν τον κόσμο από τη Βαρκελώνη

Η μάρκα και το μουσικό φεστιβάλ υπογράφουν συμφωνία συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια

  • -
  • -

CUPRA και Primavera Sound εγκαινιάζουν μαζί μια νέα εποχή για να εμπνεύσουν τον κόσμο από τη Βαρκελώνη. Η μάρκα αυτοκινήτων και το μουσικό φεστιβάλ θα συνεργαστούν στενά τα επόμενα τρία χρόνια για να εξερευνήσουν νέους τρόπους μουσικής εμπειρίας. Πριν από το επόμενο φεστιβάλ Primavera Sound το 2022, οι δύο μάρκες αποκάλυψαν teaser με line-up των καλλιτεχνών powered by CUPRA Born, του πρώτου 100% ηλεκτρικού μοντέλου της μάρκας, το οποίο θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του αυτόν τον μήνα.

Η συνεργασία τους ξεκινά σε μια σημαντική στιγμή και για τους δύο. Η αυτοκινητοβιομηχανία πρόκειται να παρουσιάσει το CUPRA Born και το Primavera Sound σκοπεύει να επιστρέψει το 2022 ως το πιο φιλόδοξο μουσικό γεγονός που έγινε ποτέ. Μάλιστα αυτή η εκδήλωση θα αποτελέσει την πολυαναμενόμενη 20ή επέτειο του μουσικού φεστιβάλ, το οποίο πρόκειται να γίνει αστικό φεστιβάλ αναφοράς σε παγκόσμιο επίπεδο και η μεγαλύτερη υπαίθρια πολιτιστική εκδήλωση στη νότια Ευρώπη. Η συνεργασία μεταξύ των δύο, η οποία θα διαρκέσει για τα επόμενα τρία χρόνια, δείχνει την υποστήριξη της αυτοκινητοβιομηχανίας σε ένα από τα κορυφαία ετήσια highlights της μουσικής βιομηχανίας.

CUPRA και Primavera Sound στοχεύουν στη δημιουργία νέων μουσικών εμπειριών που θα δημιουργήσουν συναισθήματα στους θαυμαστές. Πέρα από την παρουσία που θα έχει η CUPRA στο φεστιβάλ, οι δύο μάρκες εργάζονται πάνω σε νέα projects για να προωθήσουν τη μουσική εμπειρία, επιτρέποντας στους λάτρεις της μουσικής από όλο τον κόσμο να την βιώσουν με διαφορετικό τρόπο.

Το line-up των καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν στο Primavera Sound 2022 θα ανακοινωθεί την Τρίτη 25 Μαΐου, powered by CUPRA Born, την ίδια ημέρα δηλαδή που το νέο μοντέλο της CUPRA θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...