O Carlos Sainz Jr. μας εξηγεί πως λειτουργεί ένα τιμόνι μονοθεσίου της F1 [Video]

Ο οδηγός που αποτελεί την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ των οδηγών της Scuderia Ferrari μας εξηγεί όσα έμαθε για το τιμόνι του νέου του μονοθεσίου

  • -
  • -

Εδώ και δεκαετίες πλέον, τα τιμόνια που συναντάμε στην Formula 1 γίνονται όλο και πιο πολύπλοκα από χρονιά σε χρονιά, καθιστώντας την διαδικασία εκμάθησης τους ακόμη και από οδηγούς που απλά αλλάζουν ομάδα, δύσκολη υπόθεση. Ένας από αυτούς τους οδηγούς είναι και ο Ισπανός, Carlos Sainz Jr., γιος του θρύλου των Ράλι, Carlos Sainz Senior, ο οποίος πήρε μεταγραφή για το 2021 και ντύθηκε στα κόκκινα της Ferrari και εντάχθηκε στο πλάι του νεαρού Charles Leclerc.

Από το απλό κουμπί «Ν» για την νεκρά έως την πληθώρα περιστροφικών διακοπτών, ο οδηγός μπορεί να ρυθμίσει την ισχύ του κινητήρα, το διαφορικό, το φρενάρισμα του κινητήρα, την χρήση της μπαταρίας, με την λίστα να μην έχει τέλος. Υπάρχει διακόπτης ακόμη και για το πόσο έχουν φθαρεί τα ελαστικά ώστε να ενημερωθεί η ομάδα, αν και όπως έχουμε δει οι οδηγοί έχουν μία ιδιαίτερη συμπάθεια στο να παραπονιούνται μέσω της ενδοεπικοινωνίας.

Μάθε τα πάντα για το τιμόνι του φετινού μονοθεσίου της Scuderia Ferrari στο video που ακολουθεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...