«Απόβαση» στην Ευρώπη για το υβριδικό Jeep Wrangler 4xe

Μετά τη διάθεσή του στην αγορά των ΗΠΑ, το Jeep Wrangler που μπορεί να κινηθεί για έως και 50 χλμ χωρίς να χρησιμοποιήσει καύσιμο, έρχεται στη Γηραιά Ήπειρο.

  • -
  • -
«Απόβαση» στην Ευρώπη για το υβριδικό Jeep Wrangler 4xe

Το πιο τεχνολογικά προηγμένο Jeep Wrangler όλων των εποχών ετοιμάζεται να έρθει στην Ευρώπη. Η υβριδική έκδοση του θρυλικού Jeep το κάνει μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη πρόταση, φτιαγμένη ιδανικά για τη σημερινή εποχή. Χωρίς να αφήνει πίσω τις παραδοσιακές αξίες του, έρχεται με έναν τετρακύλινδρο τούρμπο βενζινοκινητήρα των 2.0 λίτρων, αλλά και δύο ηλεκτροκινητήρες.

jeep-wrangler

Ο συνδυασμός των τριών μοτέρ δημιουργεί συνολική απόδοση στους 380 ίππους, ενώ η ύπαρξη των ηλεκτρομοτέρ επιτρέπει την αμιγώς ηλεκτροκίνητη κίνηση του Wrangler για έως και 50 χιλιόμετρα ανά φόρτιση στις μπαταρίες του.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ JEEP WRANGLER

Χάρη στο νέο υβριδικό σύστημα, το Wrangler διαθέτει ακόμα υψηλότερες εκτός δρόμου δυνατότητες, αλλά παράλληλα είναι ιδανικό και για τις αστικές μετακινήσεις. Η δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης κινεί αθόρυβα το Wrangler 4xe στο κέντρο της πόλης, αλλά και στη εξοχή, επιτρέποντας στον οδηγό και τους επιβάτες να απολαύσουν τον ήχο της φύσης.

Η πιστοποίηση “Trail Rated” συνοδεύει το μοντέλο, χάρη στο προηγμένο κατ’ επιλογή σύστημα τετρακίνησης, τους στιβαρούς άξονες Dana, το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και την ηλεκτρική αποσύνδεση της εμπρός αντιστρεπτικής ράβδου, η οποία προσφέρει κορυφαία ελευθερία άρθρωσης των τροχών.  Την ίδια στιγμή, η άμεση παροχής ροπής από τους ηλεκτροκινητήρες και τον τούρμπο βενζινοκινητήρα που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, κάνουν ακόμα πιο ικανό τον αδιαμφησβήτητο ηγέτη των εκτός δρόμου διαδρομών.

Παρά τις υψηλές επιδόσεις (0-100χλμ./ώρα σε 6,4 δευτερόλεπτα), το Wrangler 4xe στην υβριδική λειτουργία απαιτεί μόλις 3,5 λίτρα καυσίμου ανά 100χλμ., ενώ αντίστοιχα χαμηλές είναι και οι εκπομπές CO2.

Τέλος, παράλληλα με το κορυφαία τεχνολογικό υπόβαθρο σε επίπεδο υβριδικού συστήματος, το Wrangler 4xe εφοδιάζεται και με τα πλέον προηγμένα συστήματα πολυμέσων και συνδεσιμότητας, καθώς και με μια πλήρη γκάμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης, η οποία εκτός των άλλων περιλαμβάνει ενεργό σύστημα διατήρησης της ταχύτητας, ενεργό σύστημα προειδοποίησης εμπρόσθιας σύγκρουσης με αυτόματη ενεργοποίηση των φρένων, σύστημα επιτήρησης τυφλής γωνίας, κ.α.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...