Τετρακίνητο υβριδικό SUV κάτω από 15.000 ευρώ. Ποιο είναι;

Άνετο στην πόλη και με σημαντικές δυνατότητες εκτός δρόμου, συνδυάζοντας επιπλέον τον φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα

  • -
  • -

Η Suzuki έχει τη δική της παράδοση αναφορικά με τις κατασκευές που διακρίνονται για το διττό χαρακτήρα τους. Δεν είναι τυχαίο, πως διαθέτει στη γκάμα της μία σειρά από crossover που επιτρέπουν την άνετη μετακίνηση στον αστικό κύκλο, αλλά και σε όσους κινούνται εκτός πόλης προσφέροντας πολύ καλές εκτός δρόμου ικανότητες.

Ένα από αυτά είναι το Suzuki Ignis! Μικρό σε μέγεθος, ευέλικτο για την καθημερινότητα, με χαρακτηριστικά crossover για όσους αναζητούν την περιπέτεια. Στοιχείο που ενισχύεται και από την ικανοποιητική απόσταση από το έδαφος.

 

Σήμερα, έχει δεχθεί μία μικρή αισθητική ανανέωση, ενώ παράλληλα έχει ενισχυθεί με την παρουσία ενός ήπιου υβριδικού συστήματος 12V. Με κάτω από 15.000 ευρώ, και συγκεκριμένα με 14.930 ευρώ, μπορεί να αποκτήσει κανείς την τετρακίνητη έκδοση, η οποία και διακρίνεται για τις αυξημένες εκτός δρόμου ικανότητες της. Χωρίς αυτό να μεταφράζεται σε περιορισμούς σε επίπεδο εξοπλισμού, αφού εκτός από όλα τα απαραίτητα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, προσφέρει στοιχεία όπως φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED ή και θερμαινόμενα καθίσματα!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...