Free2Move eSolutions: Επιταχύνει τη μετάβαση στην εξηλεκτρισμένη αυτοκίνηση

Ο νέος οργανισμός της Stellantis

  • -
  • -

Η Free2Move eSolutions, αποτελεί έναν νέο οργανισμό που δημιουργήθηκε από τη Stellantis και την Engie EPS. Στόχος είναι η ανάπτυξη σειράς πρωτοβουλιών, υπηρεσιών και λύσεων που θα βοηθήσουν τόσο τους ιδιώτες, όσο και τις εταιρείες να απολαύσουν τα οφέλη της εξηλεκτρισμένης αυτοκίνησης. Επικεφαλής του νέου εταιρικού σχήματος είναι ο κ. Carlalberto Guglielminotti (από την Engie EPS και Young Global Leader 2020 of the World Economic Forum) και ο κ. Roberto Di Stefano από την Stellantis.

Από τις εγκαταστάσεις φόρτιση V2G (vehicle-to-grid) στο εργοστάσιο του Mirafiori στο Τορίνο, οι κ. Guglielminotti και Roberto Di Stefano ανακοίνωσαν την έναρξη λειτουργίας της νέας εταιρείας. Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς και στην ιστοσελίδα, ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη μια σειρά δραστηριοτήτων και λύσεων.

Από το έξυπνο σύστημα εύκολης οικιακής φόρτισης easyWallbox, μέχρι τα προηγμένα και με υψηλές δυνατότητες διασύνδεσης eProWallbox και ePublic, ήδη παρέχεται μια πλήρης γκάμα προϊόντων που δίνουν λύση στη διαδικασία της φόρτισης σε επίπεδο ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης. Παράλληλα ο συνδυασμός καινοτόμων τεχνολογιών και έξυπνων ιδεών, δίνει τη δυνατότητα φόρτισης σε πολύ χαμηλούς χρόνους, αλλά και την αξιοποίηση των παλαιών μπαταριών με ένα απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο, όπως για παράδειγμα στη δημιουργία δικτύων V2G για σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών μέσων μαζικής μεταφοράς.

Ειδικότερα για τα ΜΜΜ, το ePost CityWay αποτελεί μια πατενταρισμένη λύση ταχείας φόρτισης που αξιοποιεί την ήδη υπάρχουσα υποδομή των τρόλεϊ και τραμ που κινούνται στις πόλεις.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...