GOCAR Magazine #89: Κατέβασέ το Δωρεάν και απόλαυσε 6+6 νέα SUV

6 δοκιμές και 6 παρουσιάσεις νέων SUV, συν μία ηλεκτρική Porsche στο νέο τεύχος του μοναδικού ηλεκτρονικού περιοδικού για το Αυτοκίνητο

  • -
  • -

Ποια είναι η πιο σέξι κατηγορία της αγοράς; Αυτή των SUV φυσικά που μεγαλώνει ραγδαία, τόσο σε πωλήσεις όσο και σε προτάσεις μοντέλων Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν που τα περισσότερα νέα μοντέλα που οδηγούμε κάθε μήνα έχουν περιπετειώδη εμφάνιση και υπόσχονται αποδράσεις από την πόλη και την καθημερινότητα.

Απόδειξη το νέο τεύχος του GOCAR Magazine, όπου δοκιμάζουμε 6 νέα SUV & Crossover. Από το ολοκαίνουριο Opel Mokka, το πιο ενδιαφέρον και συναρπαστικό μοντέλο της γερμανικής μάρκας τα τελευταία χρόνια, και το FIAT Tipo Cross, μια ιδιαίτερα ευφυής κίνηση των Ιταλών που έδωσαν περιπετειώδη χαρακτήρα στο οικογενειακό τους μοντέλο, μέχρι την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα plug-in ehybrid έκδοση του ανανεωμένου Volkswagen Tiguan, το Audi Q2 που λίγο άλλαξε αλλά παραμένει επίκαιρο μετά το facelift, το Renault Captur με τον νέο 1.00άρη κινητήρα που προσφέρει αρκετές από τις αρετές ενός οικογενειακού SUV σε προσιτή τιμή, και το δυναμικό Hyundai Kona με τους 198 ίππους!

Έξι sexy νέα SUV & Crossover λοιπόν, και άλλα τόσα που μόλις αποκαλύφθηκαν και παρουσιάζουμε σε αυτό το τεύχος. Και μην ξεχνάμε δύο μη-SUV αλλά πολύ ενδιαφέρουσες δοκιμές: το ολοκάινουριο υβριδικό Honda Jazz και την ηλεκτρική Porsche Taycan 4S.

Απολαύστε τα μαζί μας στο GOCAR Magazine #89. Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχετε iPad ή από το Play Store αν έχετε Android tablet ή smartphone, και “ξεφυλλίστε” το όπου κι αν είστε!

 

GOCAR MAGAZINE #89 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

TEST

Audi Q2 35 TFSI S tronic

Fiat Tipo Cross 1.0T

Honda Jazz Hybrid

Hyundai Kona 1.6T

Nissan Micra 1.0T N-Sport

Opel Mokka 1.2T 130PS

Porsche Taycan 4S

Renault Captur 1.0T

Volkswagen Tiguan eHybrid

 

TREND CAR

Audi Q4 e-tron & Q4 Sportback e-tron

Citroen C5 X

Ford Mustang Mach 1

Honda HR-V e:HEV

Jeep Magneto

Mercedes-Benz EQS

Volkswagen Polo

 

ΘΕΜΑΤΑ

World Car of The Year 2021

GO CLASSIC: 50 Χρόνια Fiat 127

Porsche: Top 5 Funniest Nicknames



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...