Citroen C3 Aircross: Το πρακτικό & οικονομικό SUV με μεγάλους χώρους και τιμή από 16.950

Ευελιξία στην πόλη, ευρυχωρία για μια οικογένεια και αποδοτικοί κινητήρες για άνετα και οικονομικά ταξίδια

  • -
  • -

Σερβίρει κορυφαίους για την κατηγορία χώρους, με τη σωστή δόση lifestyle και την κομψή εμφάνιση που αρμόζει σε ένα σύγχρονο κόμπακτ SUV. Με 520 λίτρα χώρο αποσκευών και μεγάλους χώρους για 5 επιβάτες, το Citroen C3 Aircross προσφέρει όλη την άνεση που επιθυμείς από το SUV σου, σε δελεαστικές τιμές που ξεκινούν από 16.950 ευρώ!

Το μήκους 4,15 m αμάξωμα κρύβει ένα επίπεδο πρακτικότητας που εντυπωσιάζει! Το πίσω κάθισμα διαιρείται σε δύο ανεξάρτητα μέρη (60:40) και είναι συρόμενο κατά 15 cm, η κλίση της πλάτης ρυθμίζεται σε 3 θέσεις ενώ και η πλάτη του συνοδηγού αναδιπλώνεται προς τα εμπρός επιτρέποντας τη μεταφορά αντικειμένων έως 2,4 m. Το πορτμπαγκάζ είναι επίσης μεγάλο και εύκολα εκμεταλλεύσιμο. Έχει διπλό δάπεδο και μεγάλο όγκο έως 520 λίτρα που εκτινάσσεται στα 1.289 lt όταν οι πλάτες των πίσω καθισμάτων πέσουν.

 

Στην κονσόλα του C3 Aircross δεσπόζει η οθόνη αφής 7 ιντσών από όπου ελέγχονται τα συστήματα κλιματισμού, ήχου, τρισδιάστατης πλοήγησης και φυσικά το smartphone που μπορεί να συνδεθεί μέσω Android Auto, Apple Car Play, ή Mirror Link. Μεγάλη ευκολία προσφέρουν επίσης, το έγχρωμο σύστημα Head-Up Display και η ειδική βάση στην κεντρική κονσόλα με επαγωγικό φορτιστή smartphone (πρότυπο Qi).

 

Αλλά και στο δρόμο, τo κόμπακτ SUV ασπάζεται τη φιλοσοφία κορυφαίας άνεσης και ασφάλειας που πρεσβεύει η Citroen. Συνδυάζει την άριστη οδική συμπεριφορά με εξαιρετική ποιότητα κύλισης, ενώ τα 20 συστήματα υποβοήθησης οδηγού, όπως η λειτουργία αυτόματου φρεναρίσματος, η κάμερα οπισθοπορείας με οπτική γωνία 180° και η προειδοποίηση ακούσιας αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, κάνουν κάθε ταξίδι πιο ξέγνοιαστο και ευχάριστο.

 

Για τους λάτρεις της περιπέτειας, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Grip Control εξασφαλίζει δυνατότητα κίνησης σε κάθε είδους τερέν. Οι πολυβραβευμένοι κινητήρες 1.2 Puretech βενζίνης (έως 130 hp) και 1.5 BlueHDi diesel (έως 120 hp) προσφέρουν υψηλές επιδόσεις και οικονομία, ενώ για μέγιστη ευκολία στην οδήγηση διατίθεται προαιρετικά το αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων EAT6.

Αν πάλι επιθυμείς ακόμη πιο δυναμικό στιλ, η ολοκαίνουρια έκδοση C-Series ξεχωρίζει με τα μοναδικά ανοδιωμένα πλαίσια προβολέων και καλυμμάτων καθρεπτών σε σκούρο κόκκινο χρώμα Deep Red, τις ζάντες αλουμινίου 16’’ MATRIX και τα πίσω φιμέ τζάμια.

 

Θα αναγνωρίσεις τη συγκεκριμένη έκδοση από το διακριτικό ανάγλυφο σήμα “C-Series” στις μπροστινές πόρτες κάτω από τους καθρέπτες, ενώ μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε λευκό, γκρι, ασημί και μαύρο χρώμα. Τα τρία πρώτα συνδυάζονται και με μαύρη οροφή για διχρωμία, ενώ το μαύρο με λευκή οροφή για αντίθεση.

Μπες τώρα στη σελίδα του Citroen C3 Aircross, βρες την έκδοση που σου ταιριάζει, διαμόρφωσέ την και απόκτησέ την Online!


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...