Θα έδινες 260.000 € για αυτό το Subaru;

Πρόκειται για ένα από τα 400 Impreza 22B STI που κατασκευάστηκαν

  • -
  • -

Οι λάτρεις της μάρκας, του WRC αλλά και των γρήγορων αυτοκινήτων το αναγνωρίζουν. Είναι το Subaru Impreza 22B STi που κατασκευάστηκε το 1998 σε μόλις 400 αντίτυπα για να γιορτάσει (τότε) τα 40 χρόνια της μάρκας αλλά και τους 3 συνεχόμενους τίτλους της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ.

Το συγκεκριμένο έχει 40.000 km στο κοντέρ του και είναι το 156ό από τα 400. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το μετέφερε στις ΗΠΑ τον Ιούλιο του 2020. Στη δημοπρασία του Bring a trailer έφτασε τα 312.555 δολάρια, που αντιστοιχούν σε σχεδόν 259.000 ευρώ, καθιστώντας ένα από τα πιο ακριβά Subaru που πωλήθηκαν ποτέ.

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται, όπως τουλάχιστον φαίνεται από τις φωτογραφίες, είναι μοναδική. Το World Rally Blue χρώμα του σε συνδυασμό με τις χρυσές ζάντες BBS 17 ιντσών παραπέμπουν απευθείας στις επιτυχίες της Subaru στο WRC. Στο εσωτερικό επικρατεί η διχρωμία, με το μαύρο να είναι το βασικό χρώμα και την προσθήκη μπλε λεπτομερειών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του άλλαξε αντλία νερού, ιμάντα χρονισμού και το τελικό της εξάτμισης.

Θεωρείτε την τιμή του υπερβολική ή δικαιολογείται λόγω της μοναδικότητας του; Περιμένουμε την άποψή σας στα σχόλια παρακάτω.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...