Δοκιμή αυτόματο Β-SUV: Kia Stonic ή Opel Crossland; Τι διαλέγεις;

Με σπιρτόζους 3κύλινδρους κινητήρες και compact διαστάσεις για ευελιξία μέσα στην πόλη

  • -
  • -

Η κατηγορία των B-SUV βρίσκεται στο προσκήνιο και οι προτάσεις ποικίλουν. Ανάλογα με τις επιθυμίες του αγοραστικού κοινού οι επιλογές είναι διαφορετικές και σε μεγάλο βαθμό περιστρέφονται γύρω από τη φιλοσοφία, αλλά και το χαρακτήρα του καθενός. Δύο άκρως ανταγωνιστικές και προσφάτως ανανεωμένες, είτε εμφανισιακά, είτε τεχνολογικά, είναι αυτές των Opel Crossland και Kia Stonic, αντίστοιχα, τις οποίες δοκιμάσαμε και τώρα σας τις παραθέτουμε ώστε να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο.

Το κορεατικής καταγωγής B-SUV στην ανανεωμένη του εκδοχή προσφέρει περισσότερη άνεση και με την προσθήκη του ήπια υβριδικού συστήματος, μεγαλύτερη οικονομία, ενώ η πρόταση από την Γερμανία ενστερνίζεται την νέα εταιρική ταυτότητα της Opel και γοητεύει χάρη στην ελκυστικότερη εμφάνιση. Κοινός παρονομαστής; Το αυτόματο κιβώτιο. 7 σχέσεων στην περίπτωση του Stonic και 6 σε αυτή του Crossland.

Εσύ ποιο διαλέγεις; Πατώντας πάνω στο όνομα ή την φωτογραφία του μοντέλου, μπορείς να διαβάσεις την αναλυτική δοκιμή του καθενός. Αφού τα επεξεργαστείς και αποφασίσεις ποιο σου ταιριάζει ψήφισε το στο poll που ακολουθεί.

Kia Stonic 1.0T 120PS 48V 7DCT
stonic


Opel Crossland 1.2T 130 PS AT6
crossland

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...