Μάθε τι είναι το Video Check από την Peugeot

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πακέτο αναβαθμισμένων υπηρεσιών After Sales για τη συντήρηση του αυτοκινήτου

  • -
  • -

Το Video Check αποτελεί μια από τις σημαντικότερες υπηρεσίες που απολαμβάνουν οι πελάτες της μάρκας καθώς ενημερώνονται με πλήρη διαφάνεια για την συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου τους.
Αν κατά τη διάρκεια της συντήρησης διαγνωστεί ότι χρήζει, επισκευής ή αντικατάστασης κάποιο εξάρτημα,  ο πελάτης  λαμβάνει οπτικοακουστικό υλικό (video) με λήψεις που υποδεικνύουν τις εργασίες που πρέπει να γίνουν αλλά και τα ανταλλακτικά που ενδεχομένως χρειάζεται να αντικατασταθούν.
Συνοδευτικά  μία οικονομική  προσφορά αποστέλλεται προς τελική έγκριση από τον πελάτη. Χωρίς να είναι αναγκαίο να διαθέτει καμία ειδική εφαρμογή στο κινητό του τηλέφωνο λαμβάνει ένα SMS στο οποίο περιέχεται ένα video το οποίο  απεικονίζει την επιπλέον εργασία που οι τεχνικοί του συνεργείου συστήνουν να πραγματοποιηθεί, καθώς και μία αναλυτική προσφορά (για εργασίες και ανταλλακτικά) προκειμένου ο πελάτης να ενημερωθεί πλήρως και να αποφασίσει για την πραγματοποίηση ή όχι της εργασίας αυτής.
Στο site peugeot.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γνωρίσουν πλήθος άλλων υπηρεσιών After sales, όπως Online ραντεβού για σέρβις, παραλαβή – παράδοση οχήματος στον χώρο του πελάτη, αυτοκίνητο αντικατάστασης, καθώς και πλήθος προγραμμάτων για αυτοκίνητα μεγαλύτερης ηλικίας, πακέτα συντήρησης σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, νέα προγράμματα φανοποιείας, ανταλλακτικά ανακατασκευής καθώς και διάφορες διαδικτυακές υπηρεσίες μεταξύ των οποίων και η εφαρμογή «ΜyPeugeot».

Σημειώστε, ότι οι υπηρεσίες παραλαβής-παράδοσης καθώς και του αυτοκινήτου αντικατάστασης, τηρούν στο απόλυτο τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας που ορίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και η Automobile Peugeot.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...