Automotive Business Hub: Ένας κόμβος πρωτοποριακών ψηφιακών υπηρεσιών για τον κλάδο του αυτοκινήτου

Με την υβριδική δύναμη του GOCAR.gr και της NEMO

  • -
  • -

Μια ευρεία γκάμα καινοτόμων λύσεων και ψηφιακών υπηρεσιών για την αγορά αυτοκινήτου έρχεται να προσφέρει το automotive business hub, που είναι και το αποτέλεσμα της σύμπραξης του GOCAR.gr, ένα από τα μεγαλύτερα Μέσα Ενημέρωσης για το Αυτοκίνητο, και της NEMO, εταιρείας με πλούσια εμπειρία στο χώρο των ψηφιακών λύσεων.

Το automotive business hub προσφέρει λύσεις στην ανάπτυξη εφαρμογών και websites, τη διαχείριση social media, την παραγωγή video, τις υπηρεσίες native content, και στα εξειδικευμένα events και σεμινάρια. Στην ιστοσελίδα o χρήστης μπορεί να βρει αναλυτική πληροφόρηση και συγκεκριμένα παραδείγματα για κάθε μία από τις υπηρεσίες που προσφέρει το automotive business hub, αξιοποιώντας συνδυαστικά την κορυφαία τεχνογνωσία και την εμπειρία 15 ετών της NEMO στην ανάπτυξη εφαρμογών τεχνολογίας, με το δημιουργικό πάθος για το αυτοκίνητο που χαρακτηρίζει το GOCAR στη 10ετή πορεία του.

Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Αγοράς Αυτοκινήτου, είναι μια μοναδική για την ελληνική αγορά έκδοση, η οποία αποτυπώνει το βαθμό της ψηφιακής ετοιμότητας του κλάδου σε μια εποχή ραγδαίων εξελίξεων. Η πρώτη αυτή ετήσια μελέτη της επιστημονικής ομάδας της ΝΕΜΟ είναι διαθέσιμη για download σε μορφή PDF στο site του automotive business hub.

Η ιστοσελίδα υποδέχεται το χρήστη σε ένα περιβάλλον εύχρηστο, μοντέρνο, με δυναμικά visual εργαλεία και δυνατότητα ανάγνωσης τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά, κάνοντας την περιήγηση μια ιδιαίτερα ευχάριστη αλλά και άρτια εμπειρία.

Ακολουθήστε το σύνδεσμο για να γνωρίσετε την ομάδα και να εγγραφείτε στο newsletter του automotive business hub.


 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...