Δείτε τον David Beckham να εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Maserati! (video)

Ο Βρετανός πρώην σταρ του ποδοσφαίρου αποτελεί πρεσβευτή της Maserati και δείχνει να το απολαμβάνει δεόντως

  • -
  • -

Ο πρώην Βρετανός ποδοσφαιριστής και σταρ του ποδοσφαίρου David Beckham, θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους του σπορ και αναμφίβολα μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες προσωπικότητές παγκοσμίως Ο 45χρονος έκανε σπουδαία καριέρα με τη φανέλα της Manchester United και της Real Madrid, πριν παίξει ποδόσφαιρο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Paris Saint Germen, στην οποία και έκλεισε το 2013 την καριέρα του. Μία πορεία 20 ετών που του απέφερε συνολικά 19 τρόπαια.

Ο Βρετανός σταρ θα… «αλλάξει φανέλα» για ακόμα μία φορά στην καριέρα του, αφού αποτελεί πλέον πρεσβευτή της Maserati. Γνωστός λάτρης των αυτοκινήτων, έχοντας μάλιστα μία σπουδαία συλλογή στην κατοχή του, θα συνεργαστεί με την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία. Η Maserati θεωρεί πως στο πρόσωπο του Beckham έχει βρει τον ιδανικό συνεργάτη για το επόμενο στάδιο της πορείας της, ξεπερνώντας τα όρια και οδηγώντας τη μάρκα στον 21ο αιώνα.



Η πρώτη εμφάνιση του Beckham ως πρεσβευτή της Maserati γίνεται στο παρακάτω βίντεο, με τον Βρετανό να οδηγεί την Levante Trofeo. Και όπως θα δείτε, πραγματικά το απολαμβάνει κάνοντας μάλιστα donuts! Ο ίδιος ο Βρετανός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι ενθουσιασμένος για τη συνεργασία μου με τη Maserati. Είναι μία εμβληματική ιταλική εταιρεία, την οποία εκτιμώ για τη σχεδίαση και την καινοτομία που διακρίνει τα μοντέλα της. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά μαζί με την Maserati, ειδικά σε μία τόσο σημαντική καμπή της ιστορίας της και στην προσπάθεια ανάπτυξης της σε παγκόσμια κλίμακα.»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...