Αδέρφια κάνουν δώρο-έκπληξη στον πατέρα τους το πλήρως αναπαλαιωμένο Honda Civic του [Video]

Το ιαπωνικό hatchback ήταν παρατημένο για πάνω από 20 χρόνια

  • -
  • -

Με το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς που μας πέρασε να το έχουμε βιώσει υπό καθεστώς lockdown λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αναγκαστήκαμε να βρούμε διαφορετικές ασχολίες για να γεμίσουμε τις ώρες της ημέρας. Νέα χόμπι, μαραθώνιοι Netflix και υπαρξιακές συζητήσεις με τα άτομα που συγκατοικούμε έγιναν η καθημερινότητα μας, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει πως οι ασχολίες δημιουργικής φύσεως δεν είχαν και αυτές την δική τους άνθιση.

Ένα λαμπρό παράδειγμα είναι τα αδέρφια Cortez, που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τα οποία επέλεξαν να επενδύσουν της ώρες της καραντίνας στην αναπαλαίωση του παλιού αυτοκινήτου του πατέρα τους, ένα Honda Civic Si του 1987. Μέσα σε 8 μήνες, το σκονισμένο hatchback «αναστήθηκε», επιστρέφοντας στις ένδοξες μέρες του. Εκτός του εντυπωσιακού κόκκινου χρώματος και των λευκών ζαντών από την Fifteen52 εξωτερικά, το Civic εξοπλίστηκε και με νέες αναρτήσεις, φρένα, μπάκετ καθίσματα, τιμόνι από την Mugen, πετάλια και λεβιέ ταχυτήτων, ενώ ατημέλητος δεν έμεινε ούτε ο κινητήρας.

Δείτε όλες τις αλλαγές αλλά και την αντίδραση του πατέρα που δέχθηκε το παλιό του Civic σε αγνώριστη κατάσταση, στο video που ακολουθεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...