Δοκιμή CNG: Seat Arona, Skoda Scala ή Fiat Panda;

Το φυσικό αέριο προσφέρει μέγιστη οικονομία στις μετακινήσεις. Διάβασε τρεις αναλυτικές δοκιμές CNG μοντέλων και διάλεξε ποιο προτιμάς

  • -
  • -

Οι μετακινήσεις, είτε εντός των συνόρων της πόλης είτε εκτός, πρέπει να γίνονται οικονομικά και σε αυτόν τον τομέα τα αυτοκίνητα με κινητήρες φυσικού αερίου έχουν σαφές προβάδισμα. Στο GOCAR δοκιμάσαμε τρεις από τις πιο δημοφιλείς CNG προτάσεις και σας τις παραθέτουμε ώστε να διαλέξετε την ιδανική για εσάς.

Πατήστε πάνω στο όνομα ή τη φωτογραφία για να διαβάσετε τη δοκιμή κάθε μοντέλου και μην ξεχάσετε να μας απαντήσετε στο poll, στο κάτω μέρος του άρθρου, ποιο από τα τρία προτιμάτε.

Fiat Panda 0.9 TwinAir CNG 80 PS
panda

Η Fiat μάς συστήνει ξανά τον «εναλλακτικό» τρόπο μετακίνησης, μειώνοντας έως και 60% τα έξοδά μας σε καύσιμα. Πώς; Με το Panda που «καίει» και φυσικό αέριο και υπόσχεται μεγάλη αυτονομία σε δελεαστική τιμή.


SEAT Arona 1.0 TGI
arona

Το SEAT Arona με καύσιμο το φυσικό αέριο, μειώνει σημαντικά τα λειτουργικά έξοδα του ισπανικού crossover, χωρίς παράλληλα να αλλοιώνει τον χρηστικό και εκδρομικό χαρακτήρα του



Skoda Scala G-TEC
scala

Διατηρώντας όλα τα στοιχεία που διακρίνουν το Skoda Scala, η έκδοση φυσικού αερίου έρχεται να προσθέσει ένα ακόμα ισχυρό άσσο στο μανίκι του τσέχικου μοντέλου. Την οικονομία!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...