H σειρά της Atletico Madrid να προπονηθεί με το Hyundai Ioniq 5! (video)

Το Hyundai Ioniq συνέβαλλε στην προπόνηση της Chelsea και τώρα ήρθε η ώρα να βρεθεί και σε αυτή της Atletico Madrid

  • -
  • -

Oι κορυφαίοι παίκτες Luis Suárez, Jan Oblak και Marcos Llorente της Atlético Madrid απόλαυσαν μια πολύ διασκεδαστική και πρωτότυπη προπόνηση με τη συνδρομή του νέου αμιγώς ηλεκτρικού crossover Ioniq 5. Το νέο κορεάτικο μοντέλο διαθέτει την έξυπνη τεχνολογία Vehicle-to-Load (V2L) που επιτρέπει την παροχή ρεύματος σε οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρική συσκευή όπως σκούτερ, ηλεκτρικά ποδήλατα ή εξοπλισμό κάμπινγκ και στην περίπτωση μας, σε εκτοξευτή μπαλών ποδοσφαίρου και ηλεκτρικούς διαδρόμους.



Αυτό σημαίνει ότι η ισχυρή μπαταρία 800V του Ioniq 5 μπορεί να λειτουργήσει ως πρίζα 110 / 220V για άλλες ηλεκτρικές συσκευές προσφέροντας ασφάλεια και άνεση στους χρήστες. Έτσι, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Atlético Madrid οι ηλεκτρικοί διάδρομοι συνδέθηκαν με το Ioniq 5, το οποίο χάρη στην έξυπνη τεχνολογία V2L, επέτρεψε στους παίκτες να κάνουν τις ασκήσεις τους στον εξωτερικό χώρο του προπονητικού κέντρου του συλλόγου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ IONIQ 5 ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ CHELSEA



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ HYUNDAI IONIQ 5

Σημειώστε, πως με φορτιστή 350 kW, το Ioniq 5 μπορεί να φορτίσει από το 10% έως το 80% της μπαταρίας του σε μόλις 18 λεπτά. Οι χρήστες του Ioniq 5 χρειάζεται να φορτίσουν το αυτοκίνητό τους μόνο για πέντε λεπτά για να εξασφαλίσουν 100 km αυτονομίας, σύμφωνα με το πρότυπο WLTP. Μετά το Ioniq 5, η Hyundai θα εμπλουτίσει τη γκάμα των αμιγώς ηλεκτρικών Ioniq με ένα ηλεκτρικό sedan (το Ioniq 6), καθώς και με ένα μεγάλο ηλεκτρικό SUV (το Ioniq 7).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...