Η MG επιστρέφει με νέο concept για ηλεκτρικό sportscar

Δες πότε θα γίνει η επίσημη παρουσίαση

  • -
  • -

Το πρώτο concept της MG, μετά από περισσότερα από 10 χρόνια, ετοιμάζεται να παρουσιαστεί επίσημα στο τέλος αυτού του μήνα. Νέες επίσημες teaser φωτογραφίες από την συγγενική εταιρεία SAIC αποκαλύπτουν το νέο δίθυρο roadster που ετοιμάζει ο Βρετανός κατασκευαστής, το οποίο, όπως είναι ξεκάθαρο, δεν έχει καμία σχέση με το τελευταίο roadster που είχε κατασκευάσει η MG, το TF.

Σημεία κλειδιά που παρατηρήσαμε στο σετ φωτογραφιών, τα οποία προσδίδουν μία ιδιαίτερη προσοχή στην αεροδυναμική του αυτοκινήτου είναι, το μακρύ καπό, το πίσω μέρος τύπου speedster, αλλά και μεγάλη εμπρός αεροτομή. Άγνωστο παραμένει ακόμα εάν το συγκεκριμένο concept αποτελεί μία πρώτη γεύση ενός οχήματος παραγωγής που θα ακολουθήσει, αλλά οι πληροφορίες που το συνοδεύουν μιλούν για ένα όχημα το οποίο θα διαθέτει συνδεσιμότητα 5G και δυνατότητες αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 3.

Φυσικά πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό concept του οποίου οι τεχνικές λεπτομέρειες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Είναι πιθανό να χρησιμοποιεί κάποια παραλλαγή του συστήματος μετάδοσης που είχαμε δει στο MG E-Motion το 2017, το οποίο έφερε δύο ηλεκτροκινητήρες και 4κίνηση. Για περισσότερες πληροφορίες μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επόμενη εβδομάδα που θα παρουσιαστεί επίσημα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...