Dacia Spring: Δες πόσο θα κοστίζει το φθηνότερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της αγοράς στην Γερμανία

Με προσιτή τιμή και αυτονομία 230 km το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Dacia

  • -
  • -

Η Dacia αφού άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της παρουσιάζοντας το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της δεκαέξι χρόνια μετά την είσοδο της στην αγορά της Δυτικής Ευρώπης, τώρα επιβεβαιώνει τον τίτλο του φθηνότερου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της ευρωπαϊκής αγοράς, με την τιμή πώλησης του νέου Dacia Spring στην Γερμανία να ξεκινά από 10.920 ευρώ.

H αρχική έκδοση, “Comfort” του Spring θα είναι διαθέσιμη στα 20.490 ευρώ, αλλά με την περιβαλλοντική επιδότηση, των 9.570 ευρώ, της Γερμανίας η τιμή του πέφτει στα 10.920 ευρώ. Η αμέσως επόμενη έκδοση “Comfort Plus” θα κοστίζει 21.790 ευρώ ενώ με την επιδότηση η τιμή θα πέφτει στα 12.220 ευρώ, προσφέροντας πλουσιότερα επίπεδα εξοπλισμού σε επίσης πολύ χαμηλή τιμή.
ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ DACIA SPRING ΕΔΩ

Ο ηλεκτροκινητήρας των 44 ίππων και 125 Nm ροπής συνδυάζεται με μία μπαταρία 27,4 kWh, προσφέροντας αυτονομία 230 km σε μικτές συνθήκες και 305 km σε αστικό κύκλο. Όσον αφορά τη φόρτιση, σε οικιακή πρίζα χρειάζονται 14 ώρες για πλήρη φόρτιση, ενώ σε Wallbox 7,4 Kwh απαιτούνται 5 ώρες. Στην περίπτωση του ταχυφορτιστή σε λιγότερο από μία ώρα μπορεί κανείς να δει την ενέργεια της μπαταρίας να φτάνει το 80%. Σε επίπεδο αυτονομίας, διαθέτει δύο προγράμματα οδήγησης, με το ECO να εξοικονομεί επιπλέον 9% ενέργεια, μειώνοντας βέβαια περαιτέρω την ισχύ του κινητήρα και περιορίζοντας την τελική ταχύτητα στα 100 km/h.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...