Το Nissan Juke ποζάρει!

Το Urban Shooting Challenge με κεντρικό θέμα το Nissan Juke έχει σαν αποτέλεσμα μία σειρά από φωτογραφίες που αξίζει να δείτε

  • -
  • -

Με αφορμή το ορόσημο των δέκα ετών από την κυκλοφορία του Juke, η Nissan έδωσε σε δέκα φωτογράφους το “ελεύθερο” για να πραγματοποιήσουν μια ξεχωριστή φωτογράφιση με το δημοφιλές compact crossover. Ο στόχος ήταν σαφής : η παραγωγή μιας σειράς εντυπωσιακών φωτογραφιών του Juke για την ανάδειξη του μοναδικού σχεδιασμού του, ενός στοιχείου που επιδρά καταλυτικά στους υποψήφιους αγοραστές του μοντέλου.
Το εγχείρημα συνέπεσε με τη δέκατη επέτειο από το λανσάρισμα του Juke, ως του πρωτοποριακού urban crossover στην Ευρώπη. Συμπίπτει επίσης με την παράδοση του 10.000ού αυτοκινήτου της δεύτερης γενιάς JUKE, στη Γαλλία.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ NISSAN JUKE 1.0 DIG-T DCT7

Οι υποψήφιοι φωτογράφοι ήταν ελεύθεροι να απαθανατίσουν το Juke σε αστικό περιβάλλον, στο στοιχείο του δηλαδή,  ή σε ένα περιβάλλον της επιλογής τους. Μπορούσαν να επιλέξουν από μια ποικιλία πιθανών επιλογών εξατομίκευσης,  από τις 13 συνολικά,  που εκτείνονται από το χρώμα του αμαξώματος, συμπεριλαμβανομένων των διχρωμιών, μέχρι το εξατομικευμένο εσωτερικό.
Απαλλαγμένοι από περιορισμούς, οι φωτογράφοι έδωσαν πνοή στις  φαντασιώσεις τους. Η δημιουργικότητα των φωτογράφων αντικατοπτρίζει την εντυπωσιακή προσωπικότητα του αυτοκινήτου και έφερε το compact crossover σε τοποθεσίες που σχετίζονται συνήθως με την αρχιτεκτονική, τη μόδα, τη φύση, τον αθλητισμό και τη μουσική.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...